گفت‌وگوی وزیر آمریکایی با مقامات عراقی درباره تحریم‌های ایران

سه شنبه 20 آذر 1397
13:59
گفت‌وگوی وزیر آمریکایی با مقامات عراقی درباره تحریم‌های ایران وزیر انرژی آمریکا طی سفر به بغداد با مقامات عراقی درباره تحریم‌های ایران گفت‌وگو کرد.

العالم - عراق

«ریک پِری» وزیر انرژی ایالات متحده امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که با مقامات عراقی درباره اجرای تحریم‌های ایران صحبت کرده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» پری در کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران گفت که با مقامات عراقی در حوزه انرژی درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران صحبت کرده است اما جزئیاتی از این مذاکرات بیان نکرد.

وی برای حضور مشترک با «ثامر غضبان» وزیر نفت عراق در مراسم اتاق بازرگانی آمریکا به بغداد سفر کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا اما اردیبهشت ماه امسال با متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، مخفی کردن «ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای» و دخالت در امور کشورهای منطقه، خروج آمریکا را از برجام اعلام کرد. وی همچنین گفت که تحریم‌های پیشین هسته‌ای و تحریم‌های سخت‌تر در بازه 90 روزه (14 مرداد) تا 180 روزه (14 آبان) علیه ایران باز خواهند گشت.

ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان در تیرماه سال 1394 به توافقی دست یافتند که قرار بود در ازای ایجاد محدودیت در بخش‌هایی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران، همه تحریم‌های بین‌المللی و یکجانبه مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را رفع کند.

اتحادیه اروپا چندی پیش بسته قوانین مسدودساز برای حمایت از ایران و شرکت‌های اروپایی در قبال تحریم‌های آمریکا را ارائه کرد، اما بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که این قوانین در عمل نمی‌تواند مانع از خروج شرکت‌های بزرگ اروپایی از ایران شود.

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو