دیدار فرستاده آمریکا به سوریه با وزیر خارجه اردن

سه شنبه 20 آذر 1397
14:48
دیدار فرستاده آمریکا به سوریه با وزیر خارجه اردن
فرستاده ویژه آمریکا به سوریه و هیأت همراه وی که به اردن سفر کرده‌اند با وزیر خارجه این کشور دیدار کردند.

العالم _ آمریکا

«جیمز جفری» فرستاده آمریکا به سوریه و «گول ریبرن» دستیار وزیر خارجه آمریکا و معاون جفری دیشب در امان با «أیمن الصفدی» وزیر خارجه اردن دیدار کردند.

در این دیدار تحولات سوریه و تلاش‌های مربوط به پیدا کردن راهکار سیاسی برای حل بحران این کشور بررسی شد.

طبق گزارش خبرگزاری اردن (پترا)، دو طرف همچنین قضیه آوارگان سوری را بررسی کردند و الصفدی هیأت آمریکایی را در جریان مشکلات اردن به دلیل میزبانی یک میلیون و سیصد هزار آواره سوری قرار داد.

دو طرف بر اهمیت استمرار مسئولیت‌پذیری جامعه جهانی در قبال آوارگان سوری تأکید کردند.

اردن بر بازگشت داوطلبانه آوارگان سوری به کشورشان تأکید دارد.

الصفدی و هیأت آمریکایی موضوع آوارگان سوری در اردوگاه «الرکبان» را بررسی کرده و وزیر خارجه اردن بار دیگر یادآور شد که اردن هیچ مسئولیتی در قبال این اردوگاه که در خاک سوریه واقع شده است، ندارد بلکه باید قضیه این اردوگاه در چارچوب سوری حل شود.

وی تصریح کرد که راه‌حل ریشه‌ای مشکل این اردوگاه، تأمین امنیت آوارگان برای بازگشت به شهرهای خود است.

دو طرف همچنین استمرار تقویت روابط دوجانبه و توسعه همکاری و هماهنگی دوجانبه را مورد تأکید قرار دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند


ایران عزیز، لبنان و یمن یک حقیقت واحدند


روسیه پرواز بر فراز حریم هوایی ایران را آغاز کرد


قرآن خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی رونمایی شد


بخشنامه تعیین حداقل مزد سال ۱۴۰۵ ابلاغ شد


رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست