خبر فوری:

حذف فلسطین در فعالیتهای کمک آموزشی مدارس اردن

دوشنبه 22 آبان 1391
08:06
حذف فلسطین در فعالیتهای کمک آموزشی مدارس اردن حذف نام فلسطين در تابلوهاي کمک آموزشي توزيع شده در مدارس ابتدايي اردن و نوشتن نام رژيم جعلي اشغالگر به جاي آن، با اعتراض گسترده اي در اين کشور همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت آموزش و پرورش اردن اخیرا تابلوهایی را در مدارس ابتدایی توزیع کرده که در آن به جای فلسطین، نام رژیم جعلی صهیونیستی نوشته شده است.

در نقشه ترسیم شده در این تابلوها همچنین نامی از اردن وجود ندارد، و فقط به نام چند شهر این کشور اشاره شده است.

در این تابلوها که به بهانه هشدارهای بهداشتی به دانش آموزان بین مدارس توزیع شده، معلم کلاس از راه دور به نقشه ای اشاره می کند که نامی از فلسطین و اردن در آن وجود ندارد، و فقط نام رژیم جعلی اشغالگر به خوبی نمایان است.

"ابراهیم علوش" سخنگوی رسمی جمعیت مبارزه با صهیونیسم و نژادپرستی تأکید کرد، این نقشه جعلی در چندین تابلو تکرار شده است.

علوش وزارت آموزش و پرورش اردن را مسئول این اقدام از پیش برنامه ریزی شده دانست و گفت، عادی سازی روابط با  دشمن صهیونیستی درنتیجه معاهده "وادی عربه" و خیانتهای دیگر مانند اوسلو و کمپ دیوید است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم