جان بولتون: نباید به کشورهایی که علیه ما رأی می‌دهند کمک کنیم

پنج‌شنبه 22 آذر 1397
18:56
جان بولتون: نباید به کشورهایی که علیه ما رأی می‌دهند کمک کنیم مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته آمریکا نباید به کشورهایی که مرتباً علیه این کشور رأی می‌دهند کمک خارجی ارائه کند.

العالم - آمریکا

«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز چهارشنبه گفت کشورهایی که مرتباً علیه آمریکا رأی می‌دهند نباید از کمک‌های خارجی این کشور برخوردار شوند.

بولتون که در نشستی در اندیشکده «هریتیج» حضور داشت گفت: «کشورهایی که از کمک آمریکا برخوردار می‌شوند از لحاظ ملاک‌های پاسخگویی، مسئولیت‌هایشان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.»

او همچنین گفت: «کشورهایی که مرتباً علیه ایالات متحده رأی می‌دهند... نباید از کمک‌های خارجی سخاوتمندانه آمریکا برخوردار شوند.»

دولت ترامپ پیش از این اعلام کرده نحوه رأی‌دهی کشورها در مجامع بین‌المللی را زیرنظر دارد و رأی‌دهی کشورها را در اختصاص کمک به آنها در نظر خواهد گرفت.

«نیکی هیلی»، نماینده آمریکا در سازمان ملل آذرماه سال گذشته که قرار بود مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای در محکومیت انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس برگزار کند گفته بود که ترامپ از او خواسته اسامی کشورهایی که با این قطعنامه موافقت می‌کنند را یادداشت می‌کند.

ترامپ درباره این سیاست دولتش گفته است: ««آن‌ها سالانه میلیون‌ها و حتی میلیاردها دلار از ما پول می‌گیرند، بعد علیه ما رأی می‌دهند. حواسمان به این رأی‌ها هست.»

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران گفته این سیاست ترامپ که کشورها را درباره رأی آنها تهدید می‌کند نشان‌دهنده این است که او دموکراسی را تا چه اندازه خوار می‌شمرد.

ظریف در توییتر نوشت: «رژیم [دونالد] ترامپ [رئیس‌جمهور آمریکا] با تهدید کردن کسانی که جرأت می‌کنند در برابر خواسته‌های قلدرانه او بایستند، نشان می‌دهد که چقدر دموکراسی را خوار می‌شمارد و همزمان گستاخانه ایران را "دیکتاتوری" می‌خواند.»

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد