اردوغان و ترامپ درباره سوریه گفت‌وگو کردند

جمعه 23 آذر 1397
19:16
اردوغان و ترامپ درباره سوریه گفت‌وگو کردند روسای جمهور ترکیه و آمریکا امروز جمعه درباره مسائل مختلف از جمله تحولات سوریه گفت‌وگو کردند.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه درباره مسائل مختلف دوجانبه، مسائل امنیتی و مبارزه با تروریسم و تحولات اخیر در سوریه گفت‌وگو کردند.

در بیانیه‌ای که دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه منتشر کرده آمده اردوغان در این گفت‌وگوی تلفنی بر «نگرانی‌های مشروع» ترکیه در خصوص اقدامات و حضور «یگان‌های مدافع خلق» (YPG) در شمال سوریه تأکید کرد.

ترکیه یگانهای مدافع خلق را وابسته به «حزب کارگران کردستان» (پ.ک.ک) می‌داند و معتقد است که این گروه تروریستی است.

در این بیانیه تصریح شده روسای جمهور آمریکا و ترکیه بر سر انجام همکاری‌های کارآمدتر در سوریه توافق کردند.

اردوغان پیش از این گفته‌ بود در صورتی که آمریکا نیروهای YPG را از شمال سوریه خارج نکند، ترکیه علیه آنها در منبج عملیات خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید