روزنامه صهیونیستی: یک میلیون کودک اسرائیلی در فقر زندگی می‌کنند

يکشنبه 25 آذر 1397
10:39
روزنامه صهیونیستی: یک میلیون کودک اسرائیلی در فقر زندگی می‌کنند
گزارش یک روزنامه صهیونیستی نشان می‌دهد بیش از ۲ میلیون نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی در فقر زندگی می‌کنند که ۱ میلیون نفرشان کودک هستند.

العالم _ فلسطین اشغالی

آمارهای یک موسسه مستقر در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد بیش از ۲ میلیون نفر از ساکنان این اراضی در فقر زندگی می‌کنند.

وبگاه روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نوشته آمارهای موسسه «Latet» (در عبری به معنی اهدا کردن) علاوه بر این نشان می‌دهد حدود یک چهارم از ساکنان سرزمین‌های اشغالی با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند و می‌توان آنها را زیر خط فقر تعریف کرد.

بر اساس این گزارش، تقریبا یک چهارم کودکان اسرائیلی نیاز به خدمات رفاهی دارند و بیش از یک سوم کودکان به خاطر مشکلات اقتصادی دست‌کم یک وعده غذایی را از برنامه خود حذف می‌کنند.

آمارها همچنین نشان می‌دهند۶ درصد از کودکان نیازمند مجبور به درخواست کمک‌های مالی و ۵.۷ درصدکودکان نیز مجبور به یافتن غذا از کف خیابان‌ها یا سلطل‌های زباله شدند.

از میان خانواده‌هایی که جزو فقرا تعریف شده‌اند ۵۳ درصد گفته‌اند غذای کافی برای خوردن ندارند.

این گزارش همچنین نشان داد که وضعیت سالخودگان فقیر ساکن سرزمین‌های اشغالی نیز مناسب نیست به طوری‌که 92 درصد آن‌ها اعلام کرده‌اند حقوق بازنشستگی‌ جوابگوی مخارج آنها نیست و دو سوم آنها گفته‌اند با این پول نمی‌توانند سلامت خودشان را حفظ کنند.

بر این اساس، هزینه بالای زندگی در سرزمین‌های اشغالی بر خانواده‌های ضعیف‌تر نیز به شدت تاثیر گذاشته به طوری‌که ۷۱ درصد کمک گیرندگان بدهی دارند و بیش از نیمی از خانواده‌های فقیر در زمستان حتی به وسایل گرمایشی دسترسی ندارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان