حمایت بحرین از اقدام استرالیا درباره قدس اشغالی

يکشنبه 25 آذر 1397
18:18
حمایت بحرین از اقدام استرالیا درباره قدس اشغالی
وزیر خارجه بحرین ضمن حمایت از اقدام نخست‌وزیر استرالیا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، از اتحادیه عرب به دلیل محکوم کردن این اقدام انتقاد کرد.

العالم - بحرین

«خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین ضمن دفاع از اقدام استرالیا در به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، گفت که این اقدام استرالیا لطمه‌‌ای به مطالبات فلسطینیان نمی‌زند.

آل خلیفه در صفحه توئیتر خود در واکنش به بیانیه اتحادیه عرب در محکومیت اقدام نخست‌وزیر استرالیا نوشت:«سخنی نسنجیده و غیرمسئولانه است، موضع استرالیا لطمه‌ای به مطالبات مشروع فلسطینیان نمی‌زند و اولین خواسته آنها نیز پایتختی قدس شرقی برای فلسطین است که با طرح صلح عربی هیچ منافاتی ندارد و اتحادیه عرب بهتر از همه از این موضوع اطلاع دارد.»

این موضع بحرین در حالی است که اردن و اتحادیه عرب و گروه‌های فلسطینی، تصمیم نخست‌وزیر استرالیا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و آن را نقض قوانین و قطعنامه‌های بین‌‌المللی دانسته‌اند.

بحرین و رژیم صهیونیستی اخیرا روابط خود را گسترش داده‌‌اند تا جائیکه گفته می‌شود «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم بزودی به منامه سفر خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اوراسیا با اولویت‌بندی ایران و چین، نقشه تجاری خود را بازترسیم می‌کند


امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه


توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق


حملات مرگبار یمن به عربستان +فیلم


گسترش «خطوط زرد»: آیا آتش‌بس ۱۴ روزه در غزه موفق خواهد شد؟


ایران پیشنهاد برگزاری دوره‌ای «اکسپو بریکس» را ارائه کرد


فشار اتحادیه‌ها بر نخست‌وزیر انگلیس برای لغو مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های بریتانیا علیه ایران


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: چارچوب کلی تفاهم با عمان مشخص شده است


عقب‌نشینی نظامیان اسراییلی از اردوگاه قلندیا در قدس


اتحادیه اروپا ۵ فرد کلیدی در حوزه صنایع دفاعی روسیه را تحریم کرد