عمران خان هند را به ارجاع مساله کشتار کشمیری ها به سازمان ملل تهدید کرد

دوشنبه 26 آذر 1397
10:35
عمران خان هند را به ارجاع مساله کشتار کشمیری ها به سازمان ملل تهدید کرد نخست وزیر پاکستان با محکوم کردن کشته شدن شهروندان کشمیری توسط سربازان هندی در جریان درگیری در جامو و پالواما کشمیر، هند را به نقض حقوق بشر متهم و تهدید کرد، این مساله را در سازمان ملل مطرح می کند.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه 'زی نیوز' هند، عمران خان با تاکید بر این مطلب که مشکلات با گفت وگو و نه خشونت و کشتار قابل حل و فصل است، از شورای امنیت سازمان ملل خواست به تعهد خود در زمینه برگزاری همه پرسی در جامو و کشمیر عمل کند.

وی افزود، باید به کشمیری ها اجازه داده شود خودشان درباره آینده شان تصمیم بگیرند.

در پی اعتراض روز شنبه شماری از اهالی روستای سیرنو در منطقه پالوما علیه نیروهای هندی و وقوع درگیری، این نیروها برای کنترل معترضان اقدام به شلیک گاز اشک آور و شیلک گلوله کردند که در نتیجه، هفت غیرنظامی کشته شدند.

بسیاری از احزاب سیاسی کشته شدن این غیرنظامیان را محکوم کردند و فرماندار کشمیر دستور داد تا درباره این حادثه تحقیق و بررسی شود.

رهبران مقاومت کشمیر امروز- سه شنبه - از ساکنان پالواما خواستند در اعتراض به کشتار غیر نظامیان در مقابل پاسگاه نیروهای هندی تجمع کنند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست


طوفان‌های شدید در آمریکا؛ سیل مرگبار در ویرجینیای غربی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر


روسیه: آمریکا با متهم‌کردن دیگران درصدد آماده‌سازی شرایط جنگ است


بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است


چشم دیجیتال سنتکام در بحرین کور شد


ارتقای مراودات مرزی، امنیتی و اقتصادی محور گفت و گوی مقامات ایرانی و پاکستانی


بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم