در واکنش به تحویل موشک‌های پاتریوت آمریکا به ترکیه

کرملین : به ترکیه اعتماد داریم/قرارداد «اس-400» اجرا می‌شود

چهارشنبه 28 آذر 1397
19:43
 کرملین : به ترکیه اعتماد داریم/قرارداد «اس-400» اجرا می‌شود سخنگوی کاخ کرملین تأکید کرد که گزارش‌های منتشر شده در خصوص توافق پنهانی آنکارا با واشنگتن برای ارائه اطلاعات محرمانه سامانه «اس-400» روسیه به آمریکا در ازای موشک‌های «پاتریوت» صحت ندارد.

العالم - اروپا

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین امروز (چهارشنبه) گفت که فروش سامانه‌های موشکی «پاتریوت» آمریکا به ترکیه هیچ اثری بر توافق مسکو و آمریکا درباره تحویل سامانه‌های «اس-400» نخواهد داشت.

بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، پسکوف در پاسخ به سوالی درباره اثر تصمیم آمریکا برای تحویل سامانه‌های موشکی زمین به هوای «پاتریوت» بر توافق مسکو با آنکارا گفت:‌ «اینها دو فرایند کاملا مجزا هستند و در این این خصوص، ما در حال اجرای توافقاتی هستیم که با همکاران ترکیه‌ای مان داشتیم. پروژه و قرارداد «اس-400» در مرحله اجراست و این روند ادامه خواهد داشت».

وی افزود،‌ روسیه هیچ دلیلی برای عدم اعتماد به ترکیه که به تمام تعهدات خود مبنی بر افشا نکردن اطلاعات درباره سامانه‌های «اس-400» روسیه عمل کرده، نمی‌بیند.

این اظهارات سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به گزارش اخیر رسانه‌ها به نقل از برخی منابع اعلام شد که گفته بودند ظاهرا ترکیه متعهد شده تا برای پرسنل فنی و نظامی آمریکا دسترسی به سامانه‌های «اس-400» روسیه را فراهم کند.

پسکوف در این خصوص تأکید کرد، به عنوان یک قانون، همکاری فنی و نظامی روسیه با دیگر شرکای خود تحت تعهدات قانونی برای افشا نکردن اطلاعات حساس مرتبط با این همکاری‌ها، همچنان پابرجاست.

سخنگوی کرملین تصریح کرد: «طرف ترکیه‌ای به این تعهدات پایبند است. و ما هیچ دیلی برای اعتماد نکردن به شرکای ترکیه‌ای خود نمی‌بینیم».

وزارت خارجه آمریکا امروز (چهارشنبه) در نامه‌ای به کنگره این کشور از موافقت خود با فروش سامانه پاتریوت و تعدادی دیگر از موشک‌ها به ترکیه خبر داده است. (جزئیات بیشتر)

دسامبر سال گذشته (۲۰۱۷) ترکیه اعلام کرد قرارداد خرید چهار فروند سامانه اس ۴۰۰ از روسیه را به ارزش دو میلیارد دلار نهایی کرد. بر اساس مفاد قرارداد، ۴۵ درصد هزینه را ترکیه به صورت نقد می‌پردازد (که بخشی از آن را پیش پرداخت کرده است) و ۵۵ درصد آن را روسیه به صورت وام به ترکیه تقبل می‌کند.

سامانه‌های پدافند موشکی اس ۴۰۰، جزء پیشرفته‌ترین سامانه‌ها در نوع خود است که توانایی حمل و شلیک سه مدل موشک مختلف را دارد که می‌توانند اهداف متنوعی شامل موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، موشک‌های کروز و جنگنده‌های رادارگریز را هدف قرار دهند.

شبکه راداری و شناسایی این سامانه می‌تواند همزمان ۳۰۰ هدف را شناسایی کرده و با آنها درگیر شود. سقف ارتفاع پوشش هوایی این سامانه، ۲۷ کیلومتر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست


عراقچی: از نقش سازنده اسلام آباد در تعاملات با آمریکا تقدیر می‌کنیم


سفر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت به "مدینه منوره" در عربستان


روایت فیلم "پزشک آمریکائی” از غزه، در خود آمریکا هالیوود و رسانه های غربی را شوک زده کرد