العالم – لبنان
خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم در جنوب لبنان در اینباره به تشکیل کمیته نظارتی سه جانبه (آمریکایی-ایرانی-قطری) برای نظارت بر رعایت آتش بس در لبنان پرداخت.
بنا به این گزارش این تغییر منطقهای، واشنگتن را با واقعیت جدیدی روبرو میکند که اولویت مسیر ایران را به رسمیت میشناسد، در حالی که لبنانیها خواستار استفاده از این حمایت برای تقویت توانمندی ملی، به دور از ساز و کارهای بی فایده داخلی و خارجی هستند.
بنا به اخبار رسیده یکی از دیپلمات های غربی احتمالا آمریکایی در تماس با جوزف عون رییس جمهور لبنان به وی به طور ضمنی خبر داده که واشنگتن پذیرفته مسیر لبنان از مسیر مذاکرات ایران و آمریکا جدا نباشد که این مساله تاثیر مهمی در زمینه بهبود اوضاع داخلی در لبنان به ویژه در سطوح امنیتی و ثبات کشور خواهد داشت از سوی دیگر شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان نیز در سخنرانی روز گذشته خود از حکومت لبنان خواستار استفاده از حمایت ایران از لبنان برای توانمند سازی بیروت شده بود.