عبدالمهدی: مدیریت عراق تنها با تمرکز زدایی اداری امکانپذیر است

پنج‌شنبه 29 آذر 1397
12:39
عبدالمهدی: مدیریت عراق تنها با تمرکز زدایی اداری امکانپذیر است نخست وزیر عراق گفت که اداره امور کشور عراق تنها با تمرکز زدایی اداری امکانپذیر است.

العالم - عراق

در بیانیه دفتر عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق آمده است: عبدالمهدی در جریان نشست خود با نمایندگان استان ذی قار عراق در پارلمان گفت؛ ما اعتقاد راسخ داریم که عراق را تنها براساس تمرکز زدایی اداری می توان اداره کرد و تلاش ما هم در همین سمت و سو است.

وی افزود: این نوع نشست ها با نمایندگان و مسئولان محلی استانها بسیار مفید است و به طور جدی باعث شناختن مهمترین مسائل و اولویت ها و ایجاد راه حل برای آن می شود.

براساس این بیانیه، عبدالمهدی در نشست با نمایندگان و مسئولان محلی استان ذی قار از اوضاع امنیتی، اقتصادی و بهداشتی و تربیتی این استان و مشکلات پیش روی آن برای تقویت تجربه واگذاری اختیارت آگاه شد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد