افشای دستور‌ بن‌سلمان به القحطانی درباره رژیم صهیونیستی

يکشنبه 2 دی 1397
10:43
افشای دستور‌ بن‌سلمان به القحطانی درباره رژیم صهیونیستی
یک رسانه رژیم صهیونیستی از دستور جنجال برانگیز ولیعهد سعودی به مشاور خود درباره رژیم اشغالگر قدس پرده برداشت.

العالم _ فلسطین اشغالی

معاریو فاش کرد محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، سعود القحطانی مشاور خود را مامور بهبود (بزک‌ کردن) چهره اسرائیل کرده بود.

این روزنامه رژیم صهیونیستی به نقل از منابع رسانه‌ای آمریکایی اعلام کرد زیباسازی و بهبود وجهه اسرائیل در میان افکارعمومی عربستان،‌ ماموریت ویژه‌ای بود که بن سلمان به القحطانی واگذار کرده بود.

روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا هم چند روز پیش گزارش داده بود که القحطانی که جایگاه وزیر را به عنوان مشاور دربار پادشاهی داشت،‌به رسانه‌های سعودی دستور داده بود در راستای تغییر نگاه به چهره اسرائیل در پادشاهی سعودی گام بردارند که در گذشته به عنوان دشمنِ صهیونیستی (العدو الصهیونی) توصیف می‌شد.

انتشار مقالاتی در رسانه‌های سعودی در حمایت از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، دستورات القحطانی به رسانه‌های سعودی را نشان می‌دهد، همچنین سایت‌های اینترنتی نزدیک به حاکمان ریاض، برای اولین بار در تاریخ رسانه‌های سعودی به گرفتن مصاحبه‌هایی با مقامات صهیونیست پرداختند.

ژاکی حوکی نویسنده صهیونیست در مقاله‌ای در معاریو نوشته است تمایل خبرنگاران،‌ نویسندگان و شخصیت‌های دانشگاهی سعودی مرتبط با نظام حاکم در ریاض برای تمجید از اسرائیل و حمایت از مواضع آن در بسیاری از مسائل نشان می‌دهد که این مسئله در چارچوب رویکرد رسمی برای بهبود وجهه اسرائیل در میان افکارعمومی عربستان با هدف مشروعیت بخشی به توسعه روابط با تل آویو قرار دارد.

وی افزود با بازنگری بررسی نوشته‌ها و اظهارات نخبگان سعودی مرتبط با نظام حاکم در ریاض صحت آنچه روزنامه وال استریت ژورنال فاش کرده بود، مشخص می‌شود مبنی بر اینکه سعود القحطانی، رهبری تحرکات را برای بهبود وجهه اسرائیل در عربستان برعهده دارد.

این نویسنده صهیونیست گفت تحت تاثیر دستورات القحطانی، نوشته‌ها و مطالب روزنامه‌نگاران، تحلیلگران و نخبگان سعودی مرتبط با حاکمان ریاض به تمجید از اسرائیل و همبستگی با این رژیم و دشمنی با فلسطینی‌ها پرداخته گویی این مطالب از سوی دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل صادر شده است.

حوکی به این مسئله اشاره کرد که تحرکات القحطانی بنا به دستور محمد بن سلمان ولیعهد سعودی با هدف فراهم کردن فضاها برای ایجاد تحول در ماهیت روابط عربستان با اسرائیل و خارج کردن آن از دایره سری بودن به حالت علنی صورت گرفته است. به گفته این تحلیلگر صهیونیست، بمب خبری همچون کشته شدن جمال خاشقجی مانع تحقق این طرح (بن سلمان) شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی