«اربیل» 1400 عضو داعش را به «بغداد» تحویل داد

دوشنبه 3 دی 1397
13:32
«اربیل» 1400 عضو داعش را به «بغداد» تحویل داد دولت منطقه کردستان عراق، 1400 عضو داعش را به دولت مرکزی این کشور تحویل داد تا روند بازجویی و محاکمه آنها را پیگیری کند.

العالم - عراق

دولت منطقه کردستان عراق، از تحویل بیش از هزار و 400 عضور داعش به دولت مرکزی در بغداد برای تکمیل روند محاکمه آنها، خبر داد.

به نوشته پایگاه خبری «البوابة نیوز»، «دیندار زیباری» هماهنگ‌کننده امور بین‌المللی در دولت منطقه کردستان اعلام کرد که این اقدام، نخستین مرحله از تحویل دو هزار و 400 تروریست داعش به دولت مرکزی عراق در چارچوب هماهنگی میان بغداد و اربیل است.

وی تصریح کرد: در بین تروریست‌های بازداشت شده، برخی از آنها از خود منطقه کردستان هستند اما برخی دیگر از سایر استانها هستند که در انتظار محاکمه‌اند. دولت منطقه کردستان عراق، از سازمان ملل خواسته تا بر روند انتقال این زندانیان به بغداد نظارت کند و در این‌باره هماهنگی‌ها و دیدارهای مورد نیاز از سوی صلیب سرخ جهانی صورت گرفته است.

به گفته این مقام مسئول کردی، اغلب تروریست‌های تحویل داده شده به بغداد، از استانهای الانبار، صلاح‌الدین، دیالی و کرکوکند و همچنان تحت بازجویی قرار دادند و هنوز حکمی درباره آنها صادر نشده است.

برخی منابع شمار داعشی‌های دربند منطقه کردستان عراق را تا پنج هزار نفر اعلام می‌کنند. با شکست‌های مستمر داعش در جبهه‌های مختلف عراق و رو به افول گذاشتن هیمنه این گروه تروریستی در سال گذشته، شمار زیادی از داعشی‌ها خود را با رساندن به مقرهای نیروهای پیشمرگه در نزدیکی استان نینوی، تسلیم شدند. تنها در شهریور سال گذشته، 350 عضو این گروه تروریستی در نزدیکی تلعفر، خود را به نیروهای پیشمرگه تسلیم کردند.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود