واکنش عفو بین الملل به حکم ظالمانه آل خلیفه علیه نبیل رجب

دوشنبه 10 دی 1397
18:30
واکنش عفو بین الملل به حکم ظالمانه آل خلیفه علیه نبیل رجب سازمان عفو بین الملل تایید حکم حبس نبیل رجب فعال حقوقی بحرین را به منزله نادیده گرفتن عدالت دانست.

العالم - بحرین

به نقل از اسپوتنیک، سازمان عفو بین‌الملل امروز دوشنبه از تایید حکم صادر شده علیه نبیل رجب فعال حقوق بشری بحرین به شدت انتقاد کرد و این حکم را بسیار شرم‌آور خواند.

دادگاه عالی بحرین امروز حکم پنج سال زندان نبیل رجب را به اتهام انتقاد از مشارکت بحرین در تجاوز به یمن تایید کرد.

"لین معلوف"، مدیر پژوهش‌های خاورمیانه در عفو بین‌الملل گفت: حکم صادر شده علیه نبیل رجب به منزله نادیده گرفتن عدالت است چرا که تایید محکومیت وی به دلیل نوشتن مطالبی در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که دستگاه عدالت در بحرین یک نمایش مضحک است و برخوردی که مقامات بحرینی با نبیل رجب داشته‌اند، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی افزود: نبیل رجب زندانی اندیشه است و اینکه او دو سال را پشت میله های زندان بگذارند و از آن دو سال نه ماه آن نیز در حبس انفرادی باشد بسیار شرم آور است.

این مقام سازمان عفو بین الملل گفت مقامات بحرینی به جای طولانی کردن مدت درد و رنج نبیل رجب باید محکومیت و حکم صادر شده علیه او را لغو و دستور آزادی فوری و بدون قید و شرط او را صادر کنند.

بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی (25 بهمن 1389) صحنۀ خیزش مردمی علیه رژیم آل خلیفه است.

رژیم بحرین همچنین با هم‌دستی برخی از کشورهای عربی همچون عربستان سعودی و امارات متحدۀ عربی به سرکوب جنبش مردم بحرین پرداخته و فعالان مدنی و سیاسی را به حبس‎های طولانی‌‌‌‎مدت محکوم و یا آنان را از حق تابعیت محروم می‌کنند

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

جدیدترین ویدئو لگویی منتشر شده از وضعیت مردم آمریکا


انجام ۱۱ عملیات حزب الله لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی


عبور قیمت بنزین در آمریکا از ۶ دلار در هر گالن


معاون سیاسی سپاه:تردد در تنگه هرمز فقط با اجازه ایران انجام خواهد شد


عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد