گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور مصر با امیر کویت

يکشنبه 16 دی 1397
11:43
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور مصر با امیر کویت رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با امیر کویت، تحولات سیاسی منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کرد.

العالم - مصر

«عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با «صباح الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت، حلول سال جدید میلادی را به وی تبریک گفت.

به نوشته روزنامه «القبس» کویت، السیسی در این تماس تلفنی آخرین تحولات سیاسی منطقه‌ای و بین‌المللی را با امیر کویت بررسی کرد.

امیر کویت نیز ضمن قدردانی از تماس السیسی بر عمق پیوندهای تاریخی دو کشور و دو ملت تأکید کرد.

«بسام راضی» سخنگوی رسمی ریاست‌جمهوری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف در این تماس تلفنی تحولات جهان عرب و منطقه را در سایه چالش‌های متعددی که امت عربی با آن مواجه است، بررسی و درباره استمرار تلاش‌ها برای حل‌وفصل بحران‌های موجود در تعدادی از کشورهای عربی توافق کردند.

السیسی همچنین روابط عمیق و تاریخی بین مصر و کویت را ستود و بر تمایل قاهره برای حفظ این روابط متمایز و ارتقای آن تأکید کرد.

مصر به همراه سه کشور دیگر اعم از عربستان سعودی، امارات و بحرین از بیش از یک سال و نیم قبل روابط خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع و ازسرگیری روابط با این کشور را به پذیرش خواسته‌های ۱۳‌گانه از سوی دوحه منوط کرده‌اند که از جمله این شروط، کاهش سطح روابط دوحه با تهران، تعطیلی شبکه الجزیره و توقف حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: ممنوعیت صادرات نفت و پتروشیمی لغو شده، تحریم برداشته شده و برخی از دارایی‌های مسدود شده آزاد شده‌اند.


ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان