وزارت اطلاعات:‌ عوامل اخلال در نظام ارزی در ۲ استان دستگیر شدند

دوشنبه 17 دی 1397
09:43
وزارت اطلاعات:‌ عوامل اخلال در نظام ارزی در ۲ استان دستگیر شدند
سربازان گمنام امام زمان (عج) عوامل اخلال در نظام ارزی کشور در استان‌های قزوین و آذربایجان شرقی را دستگیر کردند.

العالم - ایران / سیاسی

در پی اشراف اطلاعاتی و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان قزوین ،12 نفر از عوامل اخلال در بازار ارز، به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور، قاچاق ارز از طریق خرید و فروش غیرقانونی، تحصیل مال و کسب منفعت نامشروع، فرار مالیاتی و پولشویی در استان‌های قزوین، تهران و مازندران دستگیر و برای رسیدگی به جرایم مزبور، تحویل مراجع قضایی شدند. سرکرده این باند نیز در حالی که قصد خروج از کشور را داشت، شناسایی و دستگیر شد.

اعضای این باند که به صورت شبکه سازمان یافته و حرفه‌ای فعالیت می‌نمودند، از سال 93 تاکنون در مجموع بالغ بر 20هزار میلیارد ریال گردش مالی داشته و خرید و فروش غیر قانونی نزدیک به 450 میلیون دلار داشته‌اند.

همچنین، سربازان گمنام امام زمان (عج) در آذربایجان شرقی نیز با انجام اقدامات اطلاعاتی چند ماهه موفق به کشف تخلفات گسترده در حوزه حوالجات ارزی گردیدند که در این رابطه 13 نفر از عناصر اصلی به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور که تعدادی از متهمین با هویت جعلی قصد خروج غیر قانونی از کشور را داشتند دستگیر و بعد از مستند سازی جرایم، تحویل مراجع قضایی شدند.

این باند با تأسیس شرکت‌های کاغذی و سوءاستفاده از ظرفیت شرکت‌های بازرگانی فعال برای سوءاستفاده از مابه التفاوت نرخ ارز دولتی و آزاد به ثبت سفارش کالاهای مشمول ارز دولتی (مبادله‌ای) اقدام نموده و پس از تخصیص ارز دولتی نسبت به فروش حوالجات ارزی در بازار آزاد، با مشارکت عوامل خود در تهران اقدام نموده‌اند. حدود 65 میلیون دلار از تخلفات ارزی باند مذکور مستند سازی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله انتحاری مرگبار به پاسگاه پلیس در پاکستان؛ دست‌کم ۷ نفر کشته شدند


انفجار در اردوگاه ائتلاف آمریکایی در شمال بغداد+ فیلم


افشای زد و بند رئیس فیفا با ترامپ


از اسب تروآ تا هوش مصنوعی؛ روایت، چگونه به سلاح جنگ‌های مدرن تبدیل شد؟


جلوه هایی از شور حسینی (ع) در مراسم پیاده روی اربعین+فیلم


وزیر صهیونیست: هیچ‌گونه توافقی از سوی اسرائیل درباره توقف حملات نظامی به غزه وجود ندارد


اربعین تجلی همبستگی و تداوم پیام عدالت خواهی عاشورا+فیلم


ارتش لبنان از زخمی شدن چند سرباز این کشور خبر داد


عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود