عربستان مانع ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم یمن می‌شود

پنج‌شنبه 20 دی 1397
22:11
عربستان مانع ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم یمن می‌شود
یک مقام سازمان ملل گفت که عربستان از رسیدن کمک‌های بشردوستانه برای نیازمندان یمنی جلوگیری می‌کند.

العالم - یمن

به گزارش المسیره، "مارک لوکوک" هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بشردوستانه و امدادرسانی گفت که تحمیل پیش‌شرط‌ها توسط ائتلاف متجاوز سعودی در خصوص احداث پل هوایی در صنعا به ادامه بحران انسانی و عدم ورود کمک‌ها برای مردم یمن خواهد انجامید.

این مقام سازمان ملل اظهار داشت: توافق سوئد و قطعنامه 2451 شورای امنیت در کاهش درد و رنج یمنی ها بی تاثیر نبوده اند اما من نمی توانم بگویم که اوضاع انسانی در یمن بهتر شده است زیرا همچنان بیش از 24 میلیون یمنی یعنی هشتاد درصد ساکنان این کشور نیازمند کمک هستند و به ما چشم دوخته اند.

وی گفت: ادامه تاخیر و شروط غیر قابل قبول برای احداث پل هوایی در فرودگاه صنعا یعنی اینکه هزاران نفر از بیمارانی که امکان مداوای آنها در شمال یمن نیست باید عذاب بکشند.

گفتنی است که متجاوزان و مزدوران آنها از زمان اجرایی شدن توافق سوئد تا کنون با تجاوزات بی وقفه خود به الحدیده و مناطق مختلف آن، آتش‌‌بس به دست آمده بر اساس این توافق و قطعنامه 2451 شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کنند.

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

الاخبار: حزب‌الله و امل طرح ترامپ را رد کردند؛ فقط توقف کامل جنگ


گوترش: حفظ نیروهای سازمان ملل در لبنان حیاتی است


بازتعریف قدرت بازدارندگی در منطقه پس از هشدار تهران و عقب‌نشینی تل‌آویو


سازمان ملل: یک‌چهارم جمعیت لبنان با کمبود مواد غذایی روبه‌رو هستند


در پی شکست استراتژیک اسرائیل و آمریکا در برابر قدرت بازدارندگی ایران ضاحیه از حمله مصون ماند


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت با هشدار جدی ایران متوقف شد


عقب نشینی نتانیاهو از حمله به ضاحیه بیروت پس از هشدار قاطع ایران به دشمن صهیونیستی


استراتژی جدید مقاومت در میدان نبرد اجرای تاکتیک‌های غافلگیرانه و تحمیل خسارات سنگین بر دشمن صهیونیستی است


اتحادیه اروپا تحریم مقامات صهیونیست را بررسی می‌کند


بلژیک خواستار توافق جامع میان ایران و آمریکا شد