2019؛ سال پهپادهای یمنی

يکشنبه 23 دی 1397
14:01
2019؛ سال پهپادهای یمنی
سخنگوی نیروهای مسلح یمن با تاکید بر پیشرفت قابل ملاحظه صنعت دفاعی این کشور، اظهار داشت که سال جدید میلادی سال پهپادی یمن است.

العالم _ یمن

سرتیپ«یحیی سریع» سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن، اعلام کرد که صنعت دفاعی این کشور، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در ساخت پهپاد کسب کرده است و سال جدید میلادی، سال پهپادهای یمن است.

به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله یمن، وی تاکید کرد که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به انبار بزرگی از پهپادهای «قاصف 2K» مجهز است و موشک‌های بالستیک مدرنی در اختیار دارد که به زودی از آنها رونمایی خواهد کرد.

وی در آخرین روز سال 2018، طی یک کنفرانس خبری، به ارائه دستاوردهای مهم ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در سال 2018 و تبیین عدم جدیت ائتلاف سعودی در پایان دادن به جنگ کنونی در یمن و تداوم نقض آتش‌بس در «الحدیده» پرداخت و تاکید کرد که در صورت تداوم تجاوز به یمن، از سامانه‌های موشکی جدید در سال جدید میلادی رونمایی خواهد شد.

ده روز پس از این وعده، ارتش یمن در پاسخ به تداوم تجاوز ائتلاف سعودی به یمن، از پهپاد جدید «قاصف 2K»، با حمله به پایگاه نظامیان سعودی رونمایی کرد و

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن 10 ژانویه از بهره برداری نوع جدیدی از پهپادهای شناسایی انفجاری موسوم به «قاصف 2K» اطلاع داد و در این روز ده‌ها نفر از فرماندهان ارشد مزدوران سعودی در عملیات نظامی یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در پایگاه «العند» در استان «لحج» کشته و زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

عصبانیت ترامپ از مصوبه سنای آمریکا درباره توقف جنگ علیه ایران


قالیباف رهسپار باکو شد


حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند