ظریف در همایش اقتصادی ایران و عراق عنوان کرد:

آمادگی ایران برای لغو روادید ورود اتباع عراقی

دوشنبه 24 دی 1397
18:20
آمادگی ایران برای لغو روادید ورود اتباع عراقی همایش اقتصادی ایران و عراق عصر دوشنبه با حضور وزیر خارجه ایران برگزار شد.

العالم - عراق

محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در همایش اقتصادی ایران و عراق گفت: آمادگی داریم امروز روادید را برای کلیه گذرنامه های ایرانی و عراقی لغو کنیم و تعرفه ها را کاهش دهیم و آن را به صفر برسانیم.

وی افزود ایران و عراق دارای پیوندهای گسترده تاریخی هستند وعمر رابطه ما ده برابر عمر کل کشورهایی است که میخواهند به ما زور بگویند.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: امروز خون پاک جوانان عراقی از کرد و عرب و شیعه و سنی و مسیحی و ایزدی با خون پاک جوانان ایرانی در مبارزه با تروریسم تکفیری به هم پیوند خورده و مشاهده کردیم که مردم عراق در کنار یکدیگر توانساند همه توطئه هایی که برای شکل گیری دموکراسی در عراق در کنار هم جمع شده بودند را شکست دهد و ما افتخار میکنیم در کنار شما هستیم.

ظریف همچنین خاطر نشان کرد ایران و عراق امکانات فراوانی دارند و هردو کشور بسیار ثروتمندند و ما نه تنها ثروت های زمینی داریم بلکه نیروی انسانی ایثارگر و متخصص داریم همان نیروی انسانی که توانست داعش را شکست دهد، همان نیرو نه تنها میتواند بازسازی عراق را با موفقیت به نتیجه برساند بلکه منطقه را منطقه صلح و پیشرفت کند.

0% ...

آخرین اخبار

بقا‌ئی: ملت ایران با بصیرت سیاسی خود نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد


بیانیه علمای اهل سنت: کنترل و مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است


پیام تبریک دکتر پزشکیان به نخست وزیر جدید عراق


اعلام برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای وزارت دفاع درجنگ تحمیلی سوم + فیلم


دو توئیت مهم وزیر امور خارجه کشورمان از نشست "بریکس" در دهلی نو


کفگیر آمریکا در جنگ با ایران به ته دیگ خورد


عراقچی: تنها راه‌حل برای آمریکا، دیپلماسی و پایان کامل جنگ است


رهبر معظم انقلاب: زبان فارسی مرز هویتی ایرانیان و پایه اقتدار تمدن ایرانی ـ اسلامی است


سرلشکر حاتمی: ارتش با قدرت ایمان تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کند


شمار حجاج ایرانی امسال از مرز ۲۸ هزار نفر گذشت