ضرب و شتم مدیر مسجدالاقصی به دست نظامیان اشغالگر

دوشنبه 24 دی 1397
18:54
ضرب و شتم مدیر مسجدالاقصی به دست نظامیان اشغالگر نظامیان رژیم صهیونیستی که ظهر امروز به مسجد الاقصی هجوم برده و نمازگراران را محاصره کرده بودند، "شیخ عمر الکسوانی" مدیر مسجد الاقصی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

العالم-فلسطین اشغالی

نیروهایی از یگان‌های ویژه پلیس رژیم صهیونیستی از صبح امروز دوشنبه زنان و مردان نمازگزار و شماری از نگهبانان مسجد قبه الصخره را در محاصره گرفتند و حتی مانع برگزاری نماز ظهر امروز در مسجد شدند.

وزیر کشاوری رژیم صهیونیستی نیز با همراهی شمار زیادی از نظامیان و محافظان این رژیم در هجوم به مسجدالاقصی مشارکت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو