یک خبر چند خط تحلیل؛

چرا رسانه های ایرانی؟ چرا مرضیه هاشمی؟

چهارشنبه 26 دی 1397
16:20
چرا رسانه های ایرانی؟ چرا مرضیه هاشمی؟

العالم _ ایران / سیاسی

خبر:

  • گوینده شبکه انگلیسی زبان پرس تی وی ایران که برای دیدار با برادر بیمار خود به آمریکا سفر کرد که دستگیر و زندانی شد.


تحلیل:

  • دستگیرشدگان در آمریکا به هر اتهامی، معمولا در دو دسته اساسی تقسیم بندی می شوند اول آنانی که تفهیم اتهام شده و در دادگاه های این کشور محاکمه می شوند و دسته دوم کسانی هستند که بدون تفهیم اتهام تنها محکومیت هایی عمدتا از جنس حبس های طولانی دریافت می کنند عمده آنانی که سالیان متمادی در زندان هایی چون "گوانتانامو" محبوس بوده یا هستند در این گروه قرار دارند. پیچیدگی ماجرای دستگیری خبرنگار و مستند ساز ایرانی امریکایی الاصل ، برخورد از نوع دوم آمریکایی ها با این چهره رسانه ای را دور از ذهن معرفی نمی کند.
  • افزون بر ایرانی بودن به نظر می رسد این خبرنگار ایرانی از آن جهت که برخوردار از اصالتی آمریکایی است باید متحمل مجازت هایی مضاعف باشد هم به دلیل انکه زن است و هم به دلیل آنکه رنگین پوست است و اقلیت رنگین پوست در آمریکا همواره محکوم.
  • در حالی که افکار عمومی همچنان ماجرای حمایت تمام قد ترامپ از قاتل خاشقچی را به فراموشی نسپرده است، دستگیری و زندانی کردن خبرنگار ایرانی در کنار تعذیب او در قالب مجبور کردن به کشف حجاب، اجبار به استفاده از غذاهای غیر حلال و ... حکایت از تکرار سناریویی خاشقچی در قالب و شاکله ای جدید است اما اینکه ایا امریکا اصرار کند تا این خبرنگار ایرانی را مشمول معامله با جاسوسان خارجی دستگیر شده در ایران قرار دهد یا رویکردی دیگر در پیش بگیرد؟ سوالی است که برای دریافت جواب آن باید منتظر آینده ماند.
0% ...

آخرین اخبار

گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد


اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی در جنوب لبنان


نگرانی تاج از کارشکنی آمریکا برای فوتبال ایران


سپاه: دشمن باید با فوریت حملات خود به مردم لبنان را متوقف کند