رایزنی هنیه با نماینده پوتین درباره اوضاع غزه

پنج‌شنبه 27 دی 1397
22:27
رایزنی هنیه با نماینده پوتین درباره اوضاع غزه نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا و رئیس دفتر جنبش حماس در گفت وگوی تلفنی بر سر وحدت نیروهای فلسطینی و اوضاع در نوار غزه تبادل نظر کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش وزارت خارجه روسیه، «اسماعیل هنیه» در گفت وگو با «میخاییل بوگدانف» اوضاع باریکه غزه را با توجه به تلاش ها برای بهبودی وضع اجتماعی و اقتصادی این منطقه و همکاری مصر در این عرصه تشریح کرد.
طرف روسی بر موضع تغییر ناپذیر مسکو برای احیای وحدت ملت فلسطین و حل و فصل مسائل فلسطین برمبنای معیارهای بین المللی تاکید کرد.
نماینده رئیس جمهوری روسیه به آمادگی طرف روس برای ادامه دیدارهای هدفمند با نمایندگان همه نیروهای سیاسی فلسطین ازجمله برای برگزاری دیدار بین گروه های فلسطینی در مسکو اشاره کرد.
گفتنی است نماینده رئیس جمهوری روسیه در خاورمیانه پیشتر گفته بود که اسماعیل هنیه رهبر جنبش حماس روز 15 ماه ژانویه (25 دی ماه) به روسیه سفر می کند.
به گزارش ایرنا به نقل از وزارت خارجه روسیه، بوگدانف گفته بود که سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز 15 ژانویه با اسماعیل هنیه رهبر حماس دیدار می کند و دو طرف درخصوص وضعیت خاورمیانه، حل و فصل مناقشه فلسطین و اسراییل، اوضاع سرزمین های اشغالی فلسطین بویژه باریکه غزه گفت وگو می کنند.
اما سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو روز 20 دی ماه اعلام کرد که سفر رهبر جنبش حماس به روسیه لغو شد.
رسانه های رژیم صهیونیستی در آن موقع به نقل از یک منبع نزدیک به محمود عباس گزارش دادند که سفر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به مسکو با فشار اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین لغو شده است.
روس ها چندی پیش از رهبر حماس برای سفر به این کشور دعوت کردند و سفیر روسیه در رام الله دعوت نامه این سفر را در دیدار با رهبر حماس به وی داد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد