بیانیه جامعه رسانه ای انقلاب اسلامی در پی بازداشت ناعادلانه مرضیه هاشمی در آمریکا

جمعه 28 دی 1397
11:03
بیانیه جامعه رسانه ای انقلاب اسلامی در پی بازداشت ناعادلانه مرضیه هاشمی در آمریکا در بیانیه جامعه رسانه‌ای انقلاب اسلامی آمده است: در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بر کارنامه ستیز و دشمنی نظام سلطه بسرکردگی آمریکا با انقلاب اسلامی برگی دیگر افزوده شد.

العالم - ایران / سیاسی

در بیانیه جامعه رسانه‌ای انقلاب اسلامی که به واسطه بازداشت خبرنگار زن مسلمان مرضیه هاشمی منتشر شده است آمده است:

بسمه تعالی

در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بر کارنامه ستیز و دشمنی نظام سلطه بسرکردگی آمریکا با انقلاب اسلامی برگی دیگر افزوده شد.

در اقدامی خلاف عرف و قانون، خبرنگار زن مسلمان مرضیه هاشمی که به قصد دیدار خانواده خود عازم کشور آمریکا گشته بود، بی هیچ دلیل و اتهامی بازداشت و زندانی شد و تا ۴۸ ساعت از سرنوشت او هیچ خبری نبود. با اولین تماس وی با خانواده مشخص شد که با این خبرنگار زن مسلمان توهین آمیز ترین برخوردها صورت گرفته است و در حال حاضر هم از شرایط او اطلاعی در دست نیست.

ما اهالی رسانه ضمن ابراز انزجار و اعتراض به چنین رفتار های خلاف شئون اخلاقی و انسانی و غیرقانونی با این خبرنگار مومن، آزاده و انقلابی خواستار آزادی فوری مرضیه هاشمی هستیم و از مسئولان مربوطه و در راس آن وزیر امور خارجه کشورمان می خواهیم که در اسرع وقت اقدامات قاطع و مقتضی را در جهت آزادی و احقاق حقوق انسانی و حرفه ای از این بانوی خبرنگار انقلابی معمول دارد.

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم