فرمانده القاعده در جنوب لیبی کشته شد

جمعه 28 دی 1397
17:23
فرمانده القاعده در جنوب لیبی کشته شد ارتش لیبی به فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» امروز کشته شدن یک فرمانده گروه تروریستی «القاعده» در جنوب لیبی را اعلام کرد.

العالم- لیبی

ارتش لیبی امروز جمعه اعلام کرد که «ابوطلحه الحسناوی» یکی از مهم‌ترین فرماندهان گروه تروریستی القاعده در عملیات نظامی ارتش در جنوب لیبی، کشته شد.

بر اساس اعلام ارتش لیبی، الحسناوی در جریان یورش نیروهای ارتش به منزل وی در منطقه «قیرة الشاطئ» در جنوب لیبی به قتل رسید.

طبق گزارش شبکه اسکای‌نیوز، همچنین دو تروریست دیگر در این عملیات کشته شدند که یکی از آنها با منفجر کردن کمربند انفجاری خود، کشته شده است.

سرتیپ «احمد المسماری» سخنگوی ارتش لیبی سه‌شنبه گذشته در یک کنفرانس خبری، آغاز عملیات نظامی در جنوب غربی این کشور برای پاکسازی آن از تروریست‌های داعش، القاعده و دیگر گروه‌های تروریستی را اعلام کرد.

وی گفت که به منظور پاسخ به درخواست‌های مکرر ملت لیبی به خصوص اهالی جنوب لیبی که از تروریسم رنج می‌برند، ژنرال «خلیفه حفتر» دستور آغاز عملیات گسترده در مناطق جنوب غربی را صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: قوه قضائیه؛ نگهبان حقوق مستضعفان و سپر بلای ملت ایران است


خشم فزاینده "اسرائیل" بعد از تفاهم جدید ایران و آمریکا


خزانه‌داری آمریکا معافیت صادرات نفت ایران از تحریم را صادر کرد


لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟


پایتخت پاکستان برای استقبال از پزشکیان مزین به پرچم ایران شد + عکس


وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش


گزارش خبرنگار شبكه العالم| مذاکرات ایران و آمریکا وارد فاز فنی شد؛ لبنان در متن تفاهمنامه + فیلم


گرو‌هان‌های قدس: حاج رمضان رکن اساسی در حمایت از فلسطین بود


ونس: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت


گزارش ویژه العالم از واکنش‌های بین المللی به تفاهمنامه ایران و آمریکا/"اسرائیل" بازنده بزرگ+فیلم