شهادت 45 نوجوان فلسطینی در غزه

شنبه 29 دی 1397
19:49
شهادت 45 نوجوان فلسطینی در غزه گزارش ویژه کمیته دفاع از کودکان فلسطین به شهادت دستکم 45 نوجوان فلسطینی ازسوی اشغالگران صهیونیست اشاره می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

«کمیته بین المللی دفاع از کودکان فلسطین» در گزارشی خطاب به گزارشگران ویژه سازمان ملل متحد به شهادت دستکم 45 نوجوان فلسطینی در باریکه غزه در جریان تظاهرات موسوم به «حق بازگشت» اشاره کرد.

خبرگزاری «معا» عصر شنبه در این زمینه نوشت که این گزارش 57 صفحه‌ای به اعتراض‌های گسترده در غزه و کشتار غیرقانونی معترضان نوجوان فلسطینی و نیز جزئیاتی دیگر از نقض گسترده قوانین بین‌المللی از سوی صهیونیست‌ها اشاره کرده است.

کمیته بین‌المللی دفاع از کودکان فلسطین این گزارش را هفته گذشته به کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد که بابت اعتراض‌های سال 2018 در فلسطین اشغالی شکل گرفت، تحویل داد.

در این گزارش به شهادت 56 نوجوان فلسطینی در سال 2018 در نواحی اشغالی اشاره شده و آمده است که 45 تن از این افراد از 30 مارس 2018 (10 فروردین 1397) به این سو در باریکه غزه و بر اساس مدارک و مستندات جمع آوری شده شهید شدند.

در این گزارش نظامیان و مقام‌های صهیونیست به خاطر نقض قوانین بین‌المللی و کشتن معترضان نوجوان فلسطین در غزه «جنایتکار جنگی» معرفی شده‌اند.

راهپیمایی‌های بزرگ حق بازگشت به سرزمین‌های اشغالی از 10 فروردین 1397 در اعتراض به اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در شناسایی شهر «قدس» به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی و تصمیم واشنگتن برای انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به این شهر آغاز شد.

بر اساس آخرین آماری که سازمان آزادیبخش فلسطین منتشر کرده، از ابتدای این راهپیمایی‌ها تاکنون 253 شهید و 25 هزار نفر زخمی شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷