داعش مسئولیت حمله به نیروهای آمریکایی در حومه حسکه را پذیرفت

دوشنبه 1 بهمن 1397
18:15
داعش مسئولیت حمله به نیروهای آمریکایی در حومه حسکه را پذیرفت حمله انتحاری به یک ستون نیروهای آمریکایی در شرق سوریه به کشته شدن 5 نفر و زخمی شدن دو سرباز آمریکایی انجامید.

العالم - سوریه

خبرگزاری سوریه گزارش داد که گروه تروریستی "داعش" مسئولیت حمله به نیروهای آمریکایی در جنوب حسکه که به مجروحیت دو سرباز آمریکایی و کشته شدن 4 نیروی کرد انجامید، عهده دار شده است.

خبرنگار شبکه خبری العالم به نقل از منابع محلی گزارش داد که این انفجار در غرب منطقه الشدادی بود که به انهدام شماری زره‌پوش منتهی شد.

این منابع گفتند که یک انتحاری سوار بر خودروی بمب گذاری شده پس از آنکه نیروهای پست بازرسی به وی شک کرده و قصد متوقف نمودنش را داشتند، خود را منفجر کرد.

چهارشنبه گذشته (26 دی ماه) نیز بر اثر انفجار مهیب در شهر منبج سوریه 4 نظامی آمریکایی کشته و دو نفر دیگر زخمی شده بودند. گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته بود.

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی