روسیه در نشست ضد ایرانی لهستان شرکت نمی کند

سه شنبه 2 بهمن 1397
07:27
روسیه در نشست ضد ایرانی لهستان شرکت نمی کند بنا بر اعلام وزیر امور خارجه لهستان، روسیه اعلام کرده است که در نشست ضد ایرانی ورشو شرکت نخواهد کرد.

العالم- اروپا

"جاکیچ کژاپوتوویژ" وزیر امور خارجه لهستان در پاسخ به سوال خبرنگاری که درباره حضور سرگئی لاوروف در نشست ضدایرانی ورشو پرسید، پاسخ داد: روسیه اعلام کرده است که در این نشست شرکت نخواهد کرد.

وی بیان داشت: این مسئله حاکی از آن است که روسیه به این کنفرانس علاقه‌ای ندارد. جای شرم است، چراکه روسیه نقش بزرگی در خاورمیانه بازی می‌کند.

پیشتر نیز "فدریکا موگرینی"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه تأیید کرد که در نشستی ضدایرانی که به دعوت آمریکا و به میزبانی «ورشو» پایتخت لهستان برگزار می‌شود شرکت نخواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که قبل از نشست وزرای خارجه این اتحادیه در بروکسل صحبت می‌کرد در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا در نشست لهستان صحبت می‌کند یا خیر گفت: «گمان می‌کنم آن روزها سفری به نشست اتحادیه آفریقا پیش رو خواهم داشت و در حاشیه آن نشست که در "آدیس آبابا" برگزار می‌شود و از مدت‌ها پیش برای آن برنامه‌ریزی شده، دیدارهای دیگری در شاخ آفریقا خواهم داشت.»

موگرینی اضافه کرد: «بنابراین، متأسفم که در آن روز بخصوص در بروکسل یا در اروپا نیستم.»

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه


پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست