توافق سران سنای آمریکا برای پایان دادن به تعطیلی دولت فدرال

چهارشنبه 3 بهمن 1397
03:41
توافق سران سنای آمریکا برای پایان دادن به تعطیلی دولت فدرال سران دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در مجلس سنای آمریکا برای پایان دادن به تعطیلی دولت فدرال، روز پنجشنبه بر سر دو طرح رای‌گیری می‌کنند.

العالم - آمریکا

در حالی که تعطیلی دولت فدرال آمریکا وارد پنجمین هفته خود می‌شود، منابع مطلع از توافق سران مجلس سنای این کشور برای بازگشایی دولت خبر می‌دهند.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز» سنای آمریکا روز پنجشنبه درباره دو لایحه جداگانه برای پایان دادن به تعطیلی دولت فدرال رای‌گیری می‌کند؛ 1) طرح پیشنهادی ترامپ برای بودجه 5.7 میلیارد دلاری جهت ساخت دیوار در مرز مکزیک. 2) تمدید تامین مالی برای سازمان‌های تعطیل شده

این طرح که درپی توافق سناتور «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت سنا و سناتور «چاک شومر» رهبر دموکرات‌های این مجلس برنامه‌ریزی شده، اولین بارقه‌های امید برای ایالات متحده جهت خروج از تعطیلی دولت فدرال را به‌همراه دارد.

شومر دباره این طرح می‌گوید: «مردم می‌پرسند که آیا راه‌حلی برای برون‌رفت از این معضل نیست، آیا راهی نیست تا باری را از دوش 800 هزار کارمند دولتی که حقوق نمی‌گیرند برداریم... خب، اکنون راهی پیدا شده است».

ادامه اختلاف میان دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و دموکرات‌ها بر سر بودجه ساخت دیوار در مرز مکزیک موجب شده تا تعطیلی دولت فدرال در این کشور ادامه یابد و وارد هفته پنجم خود شود. چیزی که در تاریخ ایالات متحده بی‌سابقه بوده است.

در نتیجه این تعطیلی صدها هزار نفر از کارمندان دولت حقوقی دریافت نمی‌کنند؛ بخشی از آن‌ها مجبورند سر کارهایشان حاضر شوند بی‌آنکه بدانند چه زمان دستمزد دریافت می‌کنند. بخش دیگری هم به مرخصی اجباری بدون حقوق فرستاده شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید


هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 10 استان


معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان


گفت و گوی وزرای امور خارجه ایران و سنگاپور


قالیباف: جز پذیرش حقوق مردم ایران راه دیگری وجود ندارد


دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس