واکنش کره شمالی به احتمال دیدار دوم کیم و ترامپ

پنج‌شنبه 4 بهمن 1397
11:54
واکنش کره شمالی به احتمال دیدار دوم کیم و ترامپ خبرگزاری رسمی کره شمالی نسبت به دیدار دوم رهبران آمریکا و کره شمالی واکنش نشان داده است.

العالم - آسیا

در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی قرار است دومین دیدار خود را در ماه فوریه برگزار کنند، خبرگزاری رسمی کره شمالی در مطلبی نوشت: رهبر کره شمالی به رویکرد ترامپ اعتماد دارد.

این در شرایطی است که رهبر کره شمالی چند هفته قبل هشدار داده بود که اگر آمریکا تحریم ها و فشار را ادامه دهد، پیونگ یانگ نیز به دنبال یک مسیر جدید و تازه خواهد بود.

این خبرگزاری افزود: کیم جونگ اون گفته است که به رویکرد مثبت اندیشی، صبر و تحمل و حسن نیت ترامپ اعتماد و اطمینان دارد و همراه با آمریکا و گام به گام به سوی اهداف مورد نظر دو کشور حرکت خواهد کرد.

رهبر کره شمالی همچنین رضایت کامل خود را از دریافت نامه مهم ترامپ ابراز داشته است. رهبر کره شمالی دستور آمادگی کارگروه مربوط به برگزاری نشست دوم رهبران آمریکا و کره شمالی را صادر کرده است.

کاخ سفید هفته گذشته اعلام کرده است که دومین نشست ترامپ و کیم اواخر فوریه برگزار خواهد شد. البته هنوز مکان اصلی این نشست اعلام نشده است.

نخستین نشست رهبران دو کشور ژوئن سال گذشته در سنگاپور برگزار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است