خبر فوری:

شرط رئیس جمهور فرانسه برای سفر به لبنان

دوشنبه 8 بهمن 1397
03:41
شرط رئیس جمهور فرانسه برای سفر به لبنان امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه به طرف های لبنانی هشدار داده در صورت عدم تشکیل دولت این کشور، سفر ماه آینده خود به لبنان را لغو می کند.

العالم - اروپا

به نوشته روزنامه فرامنطقه ای الشرق الاوسط به نقل از منابع فرانسوی، لبنان از دولت فرانسه این هشدار جدی را دریافت کرده که در صورت عدم تشکیل دولت در این کشور، رئیس جمهوری فرانسه در سفر خود به بیروت را که قرار است اواسط ماه آینده میلادی (فوریه) انجام شود، بازنگری خواهد کرد.

بنابر اعلام این منابع، ژان ایو لوردیان وزیر خارجه فرانسه به لبنان حداکثر یک هفته مهلت داده تا بر سر تشکیل کابینه به توافق برسند.

این منابع افزودند: پایان این مهلت به معنای تاخیر سفر مکرون به لبنان است.

رئیس جمهوری فرانسه در حال حاضر به مصر سفر کرده و قرار است پس از مصر به قبرص سفر کند.

'نبیه بری' رئیس پارلمان لبنان چهارشنبه گذشته پس از دیدار با 'سعد حریری' نخست وزیر مکلف به تشکیل کابینه، گفت: حریری بر تشکیل کابینه دولت در کمتر از یک هفته تاکید کرد.

سعد الحریری سوم خرداد 97 پس از کسب حمایت اکثریت پارلمان جدید از سوی رئیس جمهوری این کشور به عنوان نخست وزیر مکلف به تشکیل کابینه معرفی شد اما ماموریت وی با گذشت بیش از هفت ماه به نتیجه نرسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: بروکسل به دنبال ایجاد شکاف میان کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است


حملات موشکی و پهپادی یمن به شبه نظامیان وابسته به عربستان


محسنی اژه‌ای انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


قالیباف انتصاب سرلشکر وحیدی و سرلشکر ایزدی را تبریک گفت


یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری


پیام تبریک قالیباف به سرتیپ کیومرث حیدری


ذخایر اضطراری نفت آمریکا در پی تجاوز علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسید


پیام تبریک رئیس مجلس به سرلشکر عبداللهی و سرتیپ کیومرث حیدری


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و آلمان