هواپیمایی اردن پروازها به دمشق را از سر می گیرد

دوشنبه 8 بهمن 1397
12:04
هواپیمایی اردن پروازها به دمشق را از سر می گیرد وزیر خارجه اردن اعلام کرد که این کشور قصد دارد تا پروازها به دمشق را از سر بگیرد.

العالم ـ اردن

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، ایمن الصفدی گفت که کشورش قصد دارد، پروازها از امان به دمشق به سرعت پس از اطمینان از گزارش کارشناسی در مورد تضمین فنی سلامت این پروازها از سوی مسئولان سوری، از سرگرفته شود.
یک گروه از کارشناسان فنی شرکت هواپیمایی اردن پنجشنبه گذشته به منظور بررسی این امر برای از سرگرفته شدن پروازها میان دو کشور به دمشق سفر کرد.
الصفدی تصریح کرد که تصمیم برای تعلیق پروازها میان دمشق و امان به دنبال مسایل امنیتی گرفته شده بود.
وی اضافه کرد که اگر گروه کارشناسی نسبت به سلامت پروازها و نبود خطرات امنیتی و تهدیدی برای پروازها اطمینان یابد، با مسئولان سوری در این بخش درباره امکان از سرگیری پروازها گفت و گو خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، شرکت هواپیمایی اردن پروازهای روزانه خود به دمشق و حلب را در سال 2012 پس از اوج گرفتن درگیری های داخلی در این کشور به تعلیق در آورد و اکنون پس از بازپس گیری مناطق گسترده ای از سوریه توسط ارتش این کشور و امنیت بخشی به این مناطق، امان در تصمیم خود بازنگری کرده است.
در پی بحران سوریه در سال 2011، روابط میان دمشق و امان به شدت متشنج شد و در سال 2014 مسئولان اردنی سفیر سوریه در امان را اخراج کردند، اما اخیرا به ویژه بعد از گشودن گذرگاه «نصیب» در مرزهای اردن و سوریه پیشرفت چشمگیری در روابط دو کشور حاصل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان