جام ملت های آسیا؛

انصاری فرد: برای جبران شکست تمرکز نداشتیم

دوشنبه 8 بهمن 1397
21:23
انصاری فرد: برای جبران شکست تمرکز نداشتیم مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازیکنان تیم ملی پس از دریافت گل نخست از ژاپن تمرکز لازم را برای جبران شکست نداشتند.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

کریم انصاری فرد پس از حذف ایران از جام ملت های آسیا گفت: از مردم عزیز ایران عذرخواهی می کنم و شرمنده آنها هستیم.
وی ادامه داد: دوست نداشتیم به این شکل از جام ملت های آسیا کنار برویم اما واقعیت فوتبال همین است و احتمال شکست برای هر تیمی وجود دارد.
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: در صحنه گل اول، بازیکنان تیم ملی به تصور اینکه داور اعلام خطا کرده ایستادند و بعد غافلگیر شدند.
وی تصریح کرد: به قول سرمربی تیم پس از این گل بازی از دست ما رفت و برای جبران تمرکز لازم را نداشتیم. گل دوم هم از روی نقطه پنالتی دریافت کردیم و این کار ما را سخت تر کرد.
انصاری فرد اظهار داشت: در خصوص آینده کی روش هیچ چیز نمی دانم اما با همه وجود از او تشکر می کنم. او خدمت ویژه ای به تیم ملی و فوتبال ایران کرد.
تیم ملی فوتبال ایران در مرحله نیمه نهایی جام ملت های آسیا با نتیجه سه بر صفر مقابل ژاپن شکست خورد و از رسیدن به فینال باز ماند.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور دکتر قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند


تجهیزات ساخت صنایع دفاع ایران بلای جان دشمنان شد


فرودگاه نجران و پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


باکتری با عملکرد ترانزیستوری، آخرین دستاورد دانشمندان ایرانی


تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون در پی اعتراضات کارگران