زخمی شدن 80 فلسطینی در «راهپیمایی دریایی» ساکنان غزه

سه شنبه 9 بهمن 1397
21:17
زخمی شدن 80 فلسطینی در «راهپیمایی دریایی» ساکنان غزه
منابع خبری از زخمی شدن نزدیک به 80 فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست به شرکت‌کنندگان راهپیمایی دریایی در سواحل شمالی غزه خبر دادند.

العالم _ فلسطین اشغالی

فلسطینیان ساکن غزه عصر روز سه‌شنبه، بیست و دومین «راهپیمایی دریایی» را در سواحل این نوار باریکه برگزار کردند.

این راهپیمایی دریایی که در سواحل شمالی غزه برگزار شد، با سرکوب شدید نظامیان رژیم صهیونیستی و شلیک گاز اشک‌آور و تیراندازی مواجه شده است.

منابع فلسطینی می‌گویند که ۷۸ نفر از فلسطینیان در عملیات سرکوبگرانه نظامیان صهیونیست زخمی شدند. از این میان، ۱۲ نفر از فلسطینیان بر اثر تیراندازی نظامیان اسرائیلی مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

بیست و دومین راهپیمایی دریایی قرار بود هفته گذشته برگزار شود که به خاطر بدی شرایط آب و هوایی و دشواری رسیدن به محل برگزاری این راهپیمایی در شرایط موجود به تعویق افتاد.

هیات ملی راهپیمایی‌های حق بازگشت و لغو محاصره بارها اعلام کرد که تحرکات دریایی و زمینی تا تحقق تمامی خواسته‌ها و شکسته شدن کامل محاصره غزه ادامه خواهد داشت.

فلسطینیان هر هفته برای حمایت از راهپیمایی دریایی که در راستای برنامه‌های مسالمت آمیز جهت تحقق حق بازگشت و شکسته شدن لغو محاصره غزه صورت می‌گیرد، در سواحل شمالی غزه تجمع می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن


ادعای آمریکا درباره لغو بخشی از تحریم‌های مرتبط با ایران


"صاعقه" جان فوتبالیست تایلندی را گرفت + فیلم


بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین


کشته و زخمی‌ شدن نظامیان صهیونیست در مجدل زون