آمادگی اروپا برای حمایت از قانون‌شکنی در ونزوئلا

شنبه 13 بهمن 1397
01:13
آمادگی اروپا برای حمایت از قانون‌شکنی در ونزوئلا 28 عضو اتحادیه اروپا قصد دارند از هفته آینده با صدور بیانیه‌هایی جداگانه از «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا به عنوان رئیس جمهوری موقت این کشور اعلام حمایت کنند.

العالم - اروپا

خبرگزاری رویترز جمعه شب به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت‌های اروپایی تصمیم گرفته‌اند به جای انتشار بیانیه‌ای مشترک، به صورت جداگانه از گوایدو که خود را رئیس جمهوری موقت ونزوئلا خوانده است، حمایت کنند.
به گفته منابع خبری رویترز، اکثریت کشورهای عضو این اتحادیه قصد دارند در بیانیه های خود، از ذکر صریح عبارت «به رسمیت شناختن» خودداری و تنها در حمایت از او موضع‌گیری کنند.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه این تصمیم را با رای 439 به 104 مورد تایید قرار داد.
انتظار می‌رود انگلیس، آلمان، فرانسه و اسپانیا از روز دوشنبه برای تایید ریاست جمهوری موقت گوایدو بیانیه بدهند.
این کشورها هفته گذشته هشت روز به دولت «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا فرصت داده بودند تا مقدمات برگزاری یک انتخابات زودهنگام را فراهم کند.
«خورخه آرره آسا» وزیر امور خارجه ونزوئلا در ابتدای هفته با حضور در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد، ضمن رد این درخواست گفت که اروپا حق تعیین ضرب‌الاجل برای کاراکاس را ندارد.
اقدامات مداخله‌جویانه کشورهای اروپایی در شرایطی است که مادورو به تازگی برای دومین بار به ریاست جمهوری ونزوئلا انتخاب شده است.
گوایدو اخیرا با حضور در تجمع معترضان ضددولتی، خود را رئیس جمهوری ونزوئلا خوانده بود. وی هم‌اکنون تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و تحقیقات مقدماتی برای رسیدگی به اتهام‌هایش آغاز شده است.
در آخرین تحولات ونزوئلا، دیوان عالی این کشور روز سه شنبه با تایید درخواست دادستانی کل ونزوئلا، حکم ممنوع‌ الخروجی گوایدو را صادر و حساب‌های بانکی او را مسدود کرد.

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم