طی دو هفته گذشته؛

سازمان ملل: صهیونیست ها 19 منزل فلسطینی ها را در کرانه باختری تخریب کردند

يکشنبه 14 بهمن 1397
07:56
سازمان ملل: صهیونیست ها 19 منزل فلسطینی ها را در کرانه باختری تخریب کردند دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کردکه صهیونیست ها در دو هفته گذشته 19 ساختمان متعلق به فلسطینی ها را در کرانه باختری تخریب کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری عربی 21، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا)، افزوده است: 6 ساختمان در قدس و 13 ساختمان دیگر در منطقه موسوم به «منطقه ج» در کرانه باختری به دست صهیونیست ها تخریب شده است.
این گزارش می افزاید: تخریب منازل و ساختمان متعلق به فلسطینی ها باعث بی خانمان شدن 26 فلسطینی شده است.
در سال گذشته میلادی رژیم صهیونیستی پنج مدرسه را در کرانه باختری تخریب یا مصادره کردند و همچنان مدرسه روستای خان احمر در شرق قدس از سوی صهیونیست ها تهدید به تخریب می شود.
پیش تر مرکز 'پژوهش های عبدالله الحورانی' وابسته به سازمان آزادیبخش فلسطین اعلام کرده بود: رژیم صهیونیستی از ابتدای سال 2018 میلادی تاکنون 54 کودک فلسطینی را شهید و 900 کودک دیگر را بازداشت کرده است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفته بود که دستور داده است تا منازل مبارزان فلسطینی که در عملیات هفته گذشته مقاومت مشارکت داشته اند، تخریب شود.
با وجود تصویب قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد و محکومیت شهرک سازی و مصادره اراضی فلسطینی ها، مقام های رژیم صهیونیستی و در راس آنها نتانیاهو نخست وزیر این رژیم همواره اعلام کرده اند که به این قطعنامه ها پایبند نخواهند ماند.
روند توسعه شهرک سازی و مصادره اراضی مردم مظلوم فلسطین در دوران زمامداری "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا نه تنها متوقف نشد، بلکه در سایه حمایت های بی دریغ وی از رژیم تل آویو و سکوت شرم آور رهبران عرب، این روند افزایش بی سابقه ای داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد