عفو بین‌الملل: امارات به شبه نظامیان در یمن سلاح می‌رساند

چهارشنبه 17 بهمن 1397
07:55
عفو بین‌الملل: امارات به شبه نظامیان در یمن سلاح می‌رساند
عفو بین‌الملل روز چهارشنبه امارات متحده عربی را به ارسال سلاح برای شبه نظامیانی که در یمن مرتکب جنایات جنگی شده‌اند متهم کرد.

العالم _ یمن

به گزارش العالم به نقل از رویترز، در بیانیه عفو بین‌الملل آمده است: «نیروهای اماراتی سلاح‌هایی به ارزش میلیاردها دلار از کشورهای غربی و سایر کشورها دریافت می‌کنند؛ اما این جنگ‌افزارها را بدون قید و شرط در اختیار گروه‌های شبه نظامی قرار می‌دهند که به هیچکس پاسخگو نیستند و به ارتکاب جنایات جنگی شهره هستند.»

در ادامه بیانیه این گروه حقوق بشری آمده است: «گسترش این نیروهای نظامی برای شهروندان یمنی که همین حالا هم هزاران نفر از آن‌ها کشته شده‌اند و میلیون‌ها نفر از آن‌ها نیز مستقیماً در نتیجه جنگ با قحطی مواجهند، همانند نسخه یک مصیبت است.»

امارات هزاران جنگجو را عمدتاً در استان‌های جنوبی و مناطق سواحل غربی یمن آموزش داده و مسلح کرده‌است.

کشورهای غربی که بیشتر آن‌ها اسلحه و اطلاعات نظامی در اختیار ائتلاف به رهبری عربستان سعودی قرار می‌دهند، پس از آنکه قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد سعودی توجه افکار عمومی را هرچه بیشتر به فعالیت‌های سعودی‌ها در منطقه جلب کرد خواستار پایان یافتن جنگ یمن شده‌اند؛ نبردی که حدود 4 سال از آغاز آن می‌گذرد.

0% ...

آخرین اخبار

یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین