دیدار نخست‌وزیر اقلیم کردستان با نخست‌وزیر عراق

پنج‌شنبه 18 بهمن 1397
21:29
دیدار نخست‌وزیر اقلیم کردستان با نخست‌وزیر عراق نیچروان بارزانی امروز به بغداد رفت و با عادل عبدالمهدی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

العالم - عراق

«نیچروان بارزانی» نخست‌وزیر منطقه کردستان عراق، بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در سفر به بغداد با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد.

به گزارش شبکه رووداو، عبدالمهدی در این دیدار گفت دولت عراق در راستای حفظ دستاوردهای ملت عراق و امنیت و ثبات و سازندگی قدم بر می‌دارد.

نخست‌وزیر عراق همچنین بر اهمیت همکاری‌های دو جانبه میان دولت فدرال عراق و اقلیم کردستان تأکید کرد.

در مقابل، بارزانی نیز، نخست‌وزیری عبدالمهدی را به او تبریک گفت و از اینکه دولت با یک چشم به تمامی عراقی‌ها نگاه می‌کند، تقدیر کرد و خواستار همکاری بر مبنای وحدت شد.

این اولین سفر بارزانی به بغداد پس از تصویب بودجه سال 2019 عراق است. پیش از این رهبران کردستان عراق از جو مثبت میان بغداد و اربیل حکایت کرده و گفته بودند که در سایه این شرایط می‌توان اختلافات فی ما بین را حل و فصل کرد.

این در حالی است که در بودجه 2019 عراق سهم اقلیم کردستان از بودجه همانند سال گذشته 12.67 درصد تعیین شده و این موضوع اعتراض کردها را به دنبال داشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند