هشدار روسیه به تروریست ها در ادلب؛ تا ابد صبر نمی کنیم

شنبه 20 بهمن 1397
17:42
هشدار روسیه به تروریست ها در ادلب؛ تا ابد صبر نمی کنیم
معاون وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه ادلب جزو جدایی ناپذیر سوریه است، اعلام کرد روسیه حضور دائمی تروریست ها در این استان را تحمل نخواهد کرد و نمی پذیرد که این وضعیت تا ابد ادامه یابد.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «سرگی ورشینین» با بیان این مطلب افزود: بارها اعلام کرده ایم که با تروریست ها صلح نخواهیم کرد حتی اگر آنان در پوشش گروه های مخالف دولت قانونی سوریه در حال فعالیت باشند.

به گفته وی، تروریست های جبهه النصره و گروه برآمده از آن «هیات تحریر شام» در حال گسترش نفوذ خود در ادلب با استفاده از مخالفان معتدل هستند حال آنکه روسیه و سازمان ملل، این گروه ها را تروریستی می دانند بنابراین مذاکره و ارتباط با آنها امکان پذیر نیست.

ورشینین با بیان اینکه دهها هزار تروریست در ادلب حضور دارند، اظهار داشت: تفاهمنامه ایجاد منطقه حائل در استان ادلب (با ترکیه) از این نظر که ما از موضع خود برای مبارزه با گروه های تروریستی کوتاه نیامدیم اما به فکر غیرنظامیان نیز بودیم، یک دستاورد مهم است.

وی گفت: امروز ادلب آخرین نقطه از چهار منطقه مدنظر برای خلع سلاح است که سال2017 بر سر آن به توافق رسیدیم. در تمامی توافقات بر سر مناطق خلع سلاح موضوع اصلی این بود که این اقدام موقت است و روسیه نمی پذیرد که این مناطق تا ابد به این شکل (در دست تروریست ها) بماند.

معاون وزیر امور خارجه روسیه با تاکید بر اینکه ادلب بخش جدایی ناپذیر سوریه است، اظهار داشت: همانگونه که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرده است دیر یا زود باید مساله تروریسم در سوریه پایان یابد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان