واکنش طالبان به پیشنهاد اشرف غنی مبنی بر بازگشایی دفاتر این گروه

دوشنبه 22 بهمن 1397
12:17
واکنش طالبان به پیشنهاد اشرف غنی مبنی بر بازگشایی دفاتر این گروه سخنگوی دفتر سیاسی طالبان با تاکید بر رسمیت یافتن دفتر قطر اظهارداشت اظهارات اشرف غنی مبنی بر ایجاد دفاتر این گروه در نقاط مختلف افغانستان برای ضربه زدن به روند صلح این کشور صورت گرفته است.

العالم - آسیا

«سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر به «رویترز» گفت به جای گشایش دفاتر دیگر برای طالبان در داخل افغانستان، تمرکز باید بر رسمیت یافتن دفتر سیاسی کنونی این گروه باشد.

«اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان روز گذشته در سفر به ولایت «ننگرهار» گفته بود، آماده است در صورت تمایل طالبان برای آنها در کابل، ننگرهار و قندهار دفتر سیاسی ایجاد کند.

شاهین در این باره گفت: خواست ما درباره دفتر سیاسی روشن است، می‌خواهیم دفتر ما در دوحه توسط جامعه جهانی و سازمان ملل به رسمیت شناخته شود.

وی افزود: غنی با این پیشنهاد در تلاش است موضوع را تغییر داده و به روند کنونی صلح لطمه بزند.

هیئت مذاکره کننده طالبان و «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغاستان در دور بعدی گفت‌وگوها قرار است 25 فوریه در قطر با یکدیگر دیدار کنند.

وزارت خارجه آمریکا نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، خلیلزاد از روز گذشته دور تازه سفرهای دیپلماتیک خود را آغاز کرده و قرار است از بلژیک، آلمان، ترکیه، قطر، افغانستان و پاکستان دیدار کند.

انتظار می‌رود گفت‌وگوها با محور آتش‌بس و خروج نیروهای خارجی از افغانستان برگزار شود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد