توافق ائتلاف سائرون و فتح برای خروج نیروهای خارجی

دوشنبه 22 بهمن 1397
17:42
توافق ائتلاف سائرون و فتح برای خروج نیروهای خارجی جریان «مقتدی صدر» از توافق با ائتلاف فتح به رهبری «هادی العامری» برای خروج تمامی نیروهای بیگانه در عراق خبر داد.

العالم - عراق

دو ائتلاف بزرگ «فتح» به رهبری هادی العامری و «سائرون» به رهبری مقتدی صدر امروز برای دومین هفته پیاپی در نشست مشترکی برای بررسی مسائل جاری عراق شرکت کردند.

به نوشته پایگاه خبری روزنامه المدی، سه‌شنبه هفته گذشته، دو طرف به توافق رسیدند که برای تکمیل کابینه و انتخاب وزرای کشور و دفاع و ادامه همکاری‌ها در داخل پارلمان، کمیته‌ای ویژه جهت هماهنگی‌ها ایجاد کنند.

«نصار الربیعی» رئیس هیأت سیاسی جریان «صدر» نیز امروز (دوشنبه) اعلام کرد که در نشست با ائتلاف فتح، توافق شد که حضور هیچ نیروی خارجی در عراق پذیرفته نشود.

هادی العامری، نیز در این خصوص گفت: مقابله با تروریسم و رشد فکری و تصویب قوانین ضروری نیاز به همکاری دوشادوش نیروهای سیاسی عراق دارد.

او با بیان اینکه همکاری و نزدیکی میان فتح و سائرون علیه هیچ گروهی نیست و به نفع عراق است، بر توافق با سائرون برای خروج نیروها و برچینی پایگاه‌های خارجی تأکید کرد.

بحث و جدل‌ها حول لزوم خروج نیروهای آمریکایی از عراق که مدت‌هاست به صورت پراکنده در محافل عراقی وجود داشت پس از سخنان روز سوم فوریه ترامپ شدت یافته است و بسیاری از گروههای عراقی اعلام کرده‌اند که طرح خروج نیروهای آمریکایی بزودی در پارلمان مطرح خواهد شد. رئیس‌جمهور آمریکا در آن سخنان گفته بود که هدف از حضور نیروهای آمریکایی در عراق، رصد تحرکات ایران در منطقه است که این سخن بدون استثناء واکنش تمامی گروههای و احزاب عراقی را برانگیخت.

در این راستا، «مهدی تقی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق شنبه (۲۰ بهمن) به خبرگزاری «المعلومه» این کشور گفت که این کمیسیون موفق به جمع آوری امضای ۷۰ نماینده عراقی جهت طرح پیش‌نویس قانون اخراج نیروهای بیگانه از جمله نیروهای آمریکایی شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد


هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت