نتانیاهو: لهستانی‌ها همدست نازی‌ها بودند

جمعه 26 بهمن 1397
02:38
نتانیاهو: لهستانی‌ها همدست نازی‌ها بودند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همزمان با حضور در ورشو برای شرکت در نشست ضدایرانی، گفت لهستانی‌ها با نازی‌های آلمان همکاری کرده‌اند.

العالم-فلسطین اشغالی

روز پنج‌شنبه در حالی که لهستان در اقدامی همسو با سیاست‌های ضدایرانی واشنگتن و تل‌آویو میزبان نشستی علیه جمهوری اسلامی ایران بود، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر لهستانی‌ها را همدست نازی‌های آلمان خواند.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، نتانیاهو که برای شرکت در اجلاس «ورشو» علیه ایران به لهستان سفر کرده، در جمع گروهی از خبرنگاران گفته است: «لهستانی‌ها با نازی‌ها همکاری کردند و من کسی را نمی‌شناسم که از او بابت گفتن این حرف شکایت شده باشد

اشاره نتانیاهو به قانونی است که چند ماه پیش در پارلمان لهستان تصویب شد و بر اساس آن افراد حق ندارند لهستان را همدست آلمان نازی بخوانند.

تصویب آن قانون که البته بعدا کمی تعدیل شد، به بروز مناقشه‌ای دیپلماتیک میان ورشو و تل‌آویو منجر شد، اما نهایتا تحت فشار آمریکا طرفین تابستان امسال بیانیه‌ای مشترک صادر کردند که در آن تأکید شده بود که کلیت لهستان در کشتار یهودیان نقشی نداشته است.

با این حال، اظهارات روز پنج‌شنبه نتانیاهو بار دیگر این مناقشه را تجدید کرده است. به نوشته هاآرتص، وزارت خارجه لهستان گفته صحبت‌های نتانیاهو را مورد بررسی قرار می‌دهد.

لهستان یکی از کشورهایی است که ادعا می‌شود آلمان نازی در آن شماری از یهودیان و اقلیت‌های نژادی را به صورت جمعی کشته است. ورشو همواره ادعای مردم لهستان در چنین اقداماتی را رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است