در 48 ساعت گذشته رخ داد؛

هلاکت 12 نظامی سعودی در مرز یمن

يکشنبه 28 بهمن 1397
22:59
هلاکت 12 نظامی سعودی در مرز یمن
منابع رسانه‌ای عربستان سعودی از کشته شدن سه نفر از نظامیان این کشور در تبادل آتش‌ با نیروهای ارتش یمن و انصارالله در مرز دو کشور خبر دادند.

العالم _ یمن

نیروهای یمنی و نظامیان ارتش سعودی دیروز (شنبه) و امروز(یکشنبه) در منطقه «الحد الجنوبی» عربستان به شدت با یکدیگر درگیر شدند.

منابع سعودی می‌گویند که در تبادل آتش امروز نیروهای ارتش یمن و انصارالله و نظامیان ارتش سعودی در الحد الجنوبی، سه نفر از سعودی‌ها از پای درآمدند.

رسانه‌های عربستانی دیروز شنبه نیز از کشته شدن ۹ نظامی این کشور در درگیری‌ با نیروهای یمن در منطقه الحد الجنوبی خبر داده بودند.

درگیری میان نیروهای انصارالله و نیروهای سعودی طی روزهای گذشته در مناطق مرزی نجران، جازان و العسیر بار دیگر تشدید شده است.

رسانه‌های وابسته به انصارالله از حملات نیروهای یمنی به مناطق مذکور خبر دادند که در پی آن تعدادی از نیروهای سعودی کشته شدند.

عربستان سعودی از ژوئن ۲۰۱۵ با تشکیل ائتلافی متجاوز، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تصرف این کشور و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود به بهانه بازگردان قدرت به عبدربه منصور هادی رئیس دولت مستعفی یمن آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به ‌جز کشته و زخمی شدن هزاران یمنی نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها