زندانیان سیاسی بحرینی اعتصاب کردند

دوشنبه 29 بهمن 1397
09:05
زندانیان سیاسی بحرینی اعتصاب کردند منابع خبری بامداد دوشنبه گزارش دادند که شماری از زندانیان سیاسی در زندان رژیم آل خلیفه بحرین در اعتراض به برخورد نامناسب نیروهای امنیتی با خانواده زندانیان دست به اعتصاب زدند.

العالم ـ بحرین

به گزارش پایگاه خبری مرآة البحرین، شماری از زندانیان سیاسی در زندان «الحوض الجاف» در اعتراض به اینکه پلیس زندان به بهانه بازرسی، حجاب از روی زنانی برداشتند که برای ملاقات با بازداشت شدگان به این زندان آمدند، اعتصاب کردند.
بر اساس این گزارش، شمار زیادی از زندانیان سیاسی در این زندان مدتی طولانی است که در اعتراض به برخورد نامناسب با خانواده هایشان از ملاقات با آن ها امتناع می کنند.
زندانیان سیاسی رفتار و برخورد با ملاقات کنندگان را تحقیر آمیز و غیر قابل قبول توصیف کردند.
پیشتر نیز نهادهای حقوق بشر بحرینی از وضعیت سلامت فعالان این کشور که در زندان های رژیم آل خلیفه در حبس هستند ابراز نگرانی کرده بودند.
به گزارش ایرنا، بحرین از سال 2011 تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی ناشی از سیاست های ظالمانه رژیم آل خلیفه مواجه است.
ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.
گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"