مسئول کردی: هرکدام از داعشی های اسیر در دست کردها و خانواده هایشان یک بمب ساعتی حساب می شوند

دوشنبه 29 بهمن 1397
17:54
مسئول کردی: هرکدام از داعشی های اسیر در دست کردها و خانواده هایشان یک بمب ساعتی حساب می شوند یکی از سران شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا در سوریه در گفتگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که هریک از 800 نفر از تروریست های داعش هم اکنون توسط شبه نظامیان کرد به اسارات درآمدند و فزرندان آنها که 1500 نفر و همسرانشان 700 نفر هستند یک بمب ساعتی محسوب می شوند.

العالم-سوریه

این منبع کردی تاکید کرد که تعداد تروریست های داعش اسیر و خانواده هایشان نزد شبه نظامیان موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه هر روز در حال افزایش است.

وی با اشاره به اظهارات ترامپ درخصوص آزاد سازی اسرای داعش نزد این شبه نظامیان کرد اعلام کرد که هیچ کدام از اسرای داعش آزاد نخواهند شد و کشورهایشان باید برای بازگرداندن آنها اقدام کنند.

این منبع همچنین افزود که شبه نشامیان کرد زندان و فضای کافی برای زندانی کردن تروریست های داعش ندارند و نمی تواتنند مسئولیت آنها را به تنهایی به گردن بگیرند.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن: آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد