ظریف: فروش غیرقانونی فن‌آوری هسته‌ای به ریاض، ریاکاری واشنگتن را برملا کرد

چهارشنبه 1 اسفند 1397
13:40
ظریف: فروش غیرقانونی فن‌آوری هسته‌ای به ریاض، ریاکاری واشنگتن را برملا کرد
وزیر امور خارجه ایران می‌گوید نگرانی‌های واشنگتن نه در خصوص حقوق بشر و نه در خصوص [اشاعه] فن‌آوری هسته‌ای واقعی نیست و این نشان از ریاکاری آمریکا دارد.

العالم _ ایران / سیاسی

گزارش اخیر منتشر شده مبنی بر تلاش برخی مقامات آمریکایی برای فروش فن‌آوری هسته‌ای به عربستان سعودی، با واکنش محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتر مواجه شد.

ظریف در توئیتر نوشت: «هر روز آنچه برای ما همیشه روشن بود، برای جهان روشن‌تر می‌شود: نه حقوق بشر و نه برنامه‌ هسته‌ای نگرانی واقعی ایالات متحده نیستند. اول یک روزنامه‌نگار قطعه‌قطعه‌شده و اکنون فروش غیرقانونی فن‌آوری هسته‌ای به عربستان سعودی به‌طور کامل ریاکاری آمریکا را افشا می‌کنند.»

کنگره آمریکا قرار است در خصوص گزارش‌های منتشر شده مبنی بر تلاش عده‌ای از مقامات آمریکایی برای فروش غیرقانونی فن‌آوری هسته‌ای به عربستان سعودی تحقیق کند.

0% ...

آخرین اخبار

اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود