شهادت یک فلسطینی در رام‌الله

جمعه 3 اسفند 1397
14:31
شهادت یک فلسطینی در رام‌الله رسانه‌ها از شهادت یک فلسطینی در پی تعرض‌های شهرک‌نشینان در رام‌‌الله خبر دادند.

العالم- فلسطین اشغالی

شبکه «المیادین» اعلام کرد، در پی تعرض‌های شهرک‌نشینان، یک فلسطینی در روستای «المغیر» رام‌الله به شهادت رسید.

این شبکه همچنین از درگیری‌ گسترده میان نظامیان رژیم صهیونیستی و جوانان فلسطینی در رام‌الله خبر داد و اعلام کرد، جوانان فلسطینی در روستاهای رام‌الله، تیمی رای دفاع از اراضی خود در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی تشکیل دادند.

در همین راستا، شهرک‌نشنیان صهیونیست امروز (جمعه) گشت‌ و جولان‌های تحریک‌آمیز و نژادپرستانه در منطقه «واد قانا» در نزدیکی شهر «دیر استیا» در «سلفیت» کرانه باختری راه انداختند.

شهرک‌نشینان صهیونیست به اراضی فلسطینی‌ها در شهر «طمون» در شمال شرق نابلس نیز یورش بردند.

این اقدامات همزمان با افزایش تنش‌های هفته جاری در مسجدالاقصی بویژه باب‌الرحمه انجام می‌شود. نظامیان رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته حدود 60 فلسطینی را در قدس اشغالی بازداشت کرده‌‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است