ادعای روزنامه سعودی؛

ترکیه و آمریکا در شمال سوریه اتاق عملیات مشترک ایجاد می‌کنند

شنبه 4 اسفند 1397
23:07
ترکیه و آمریکا در شمال سوریه اتاق عملیات مشترک ایجاد می‌کنند
روزنامه ایلاف به نقل از منابع آگاه مدعی شد که ترکیه و آمریکا صفحه جدیدی از تعامل نظامی مشترک را در شمال سوریه گشوده‌اند.

العالم _ سوریه

یک روزنامه سعودی به نقل از منابع آگاه از وجود برخی توافق‌ها بین طرف ترکیه‌ای و آمریکایی در خصوص شمال سوریه خبر داد.

روزنامه سعودی «ایلاف» به نقل از این منابع که گفته می‌شود در جریان پرونده خروج نیروهای آمریکا از سوریه هستند، نوشت: «نتیجه نشست‌ها و گفت‌وگوها بین طرف‌های ترکیه‌ای و آمریکایی منجر به ایجاد اتاق عملیات مشترک خواهد شد».

این روزنامه مدعی شد که قرار است ترکیه با همکاری مستشاران آمریکایی این اتاق عملیات را مدیریت کند و هماهنگی‌های سیاسی بین آنکارا و واشنگتن نیز در خصوص شمال سوریه از طریق این اتاق صورت خواهد گرفت.

منابع ادعایی ایلاف در مورد خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه نیز گفتند که واشنگتن با این تصمیم خود «هرگز» از پرونده سوریه و مواضع خود در قبال «بشار اسد»، رئیس جمهوری این کشور عقب‌نشینی نخواهد کرد.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا ۲۸ آذرماه در اقدامی از پیش اعلام نشده از ضرورت خروج نیروهای آمریکایی از خاک سوریه به دلیل پایان کار داعش در این کشور خبر داد.

کاخ سفید امروز اعلام کرد که این خروج کامل نخواهد بود و نزدیک به ۴۰۰ نظامی آمریکایی در شمال سوریه باقی خواهند ماند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اخطار قرارگاه خاتم الانبیا به آمریکا درمورد حمله به زیرساخت های انرژی کشورمان


لوکاشنکو: حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند


تقدیر گردان‌های القسام از حملات ایران به اراضی اشغالی در روز جهانی قدس


آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد


روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین


اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده


اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد