برای اولین بار انجام شد؛

شلیک موفق موشک کروز از زیردریایی کلاس غدیر در رزمایش «ولایت۹۷»

يکشنبه 5 اسفند 1397
10:21
شلیک موفق موشک کروز از زیردریایی کلاس غدیر در رزمایش «ولایت۹۷»
زیردریایی کلاس غدیر نیروی دریایی ارتش برای نخستین بار با شلیک یک موشک کروز ضدسطحی موفق به انهدام اهداف خود در رزمایش دریایی «ولایت۹۷» شد.

العالم _ ایران / سیاسی

در سومین روز از مرحله نهایی رزمایش ولایت۹۷ یک فروند زیردریایی سبک از کلاس غدیر اقدام به پرتاب موشک کروز ضدسطحی کرد.

بدلیل محدودیت شعاع عملیاتی اژدرها و احتمال کشف مکان زیردریایی در هنگام پرتاب موشک اژدر، با ابتکار و تلاش جهادی متخصصان جوان نیروی دریایی ارتش و صنایع وزارت دفاع کشور برای اولین بار موشک از عمق دریا به سمت هدف پرتاب شد و بدون اینکه مکان پرتاپ و موقعیت کشف شود می تواند یگان‌های دشمن را مورد اصابت قرار دهد.

بنابراین گزارش، دیگر زیردریایی های حاضر در نداجا ازجمله زیردریایی های سنگین کلاس طارق و زیردریایی تمام ایرانی فاتح نیز از این قابلیت برخوردار هستند.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | آلن مک‌دونالد از آمریکا


پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید