بغداد عناصر غیر عراقی داعش را از کُردهای سوریه تحویل نمی‌گیرد

يکشنبه 5 اسفند 1397
20:42
منابع نظامی عراق حاضر در استان الانبار اعلام کردند که بغداد به واشنگتن و شبه‌نظامیان کُرد ابلاغ کرده است که عناصر غیر عراقی داعش را تحویل نمی‌گیرد.

العالم - عراق

مسئولان محلی حاضر در استان «الانبار» (غرب عراق) اعلام کردند که تا کنون 300 تروریست داعش از سوریه به عراق انتقال یافتند.

این مسئولان گفتند که شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» -تحت الحمایه آمریکا- این عناصر را تحویل مسئولان عراقی دادند.

قرار است این عناصر به همراه خانواده‌هایشان در یک اردوگاه در نزدیک شهرک «القائم» (نزدیکی مرزهای سوریه) مستقر شوند و مورد بازجویی قرار گیرند.

یک ژنرال عراقی که خواست نامش فاش نشود، به پایگاه خبری «العربی الجدید» گفت: «شورای امنیت ملی عراق ابتدا قرار بود عناصر غیر عراقی داعش را تحویل بگیرد که در داخل این کشور دست به جنایت زده بودند و مردم و نیروهای امنیتی را کشته بودند».

وی در عین حال تأکید کرد که «اما تصمیم پایانی که [این شورا] اتخاذ کرد این بود که فقط عراقی‌ها را تحویل بگیرد، آنان را به مراکز بازداشت ویژه انتقال دهند و بازجویی از آنان و خانواده‌هایشان و هر عراقی را آغاز کنند که از سوریه می‌آید».

این ژنرال با اشاره به تشکیل هسته بحران توسط وزارت‌خانه‌های دفاع، کشور، امنیت ملی و اطلاعات عراق برای بازجویی از عناصر داعش، تصریح کرد که «تحویل عناصر غیر عراقی داعش مسئله‌ای است که عراق از نظر قانونی و اخلاقی الزامی به آن ندارد و مشکلی برای حکومت نیز هستند».

وی با بیان اینکه عراق در اینکه هر کس را نیروهای کُرد تحویل دادند و آن را داعش نام نهادند، به کلامشان اعتماد نخواهد کرد، خاطر نشان کرد که به صورت مستقل از آنان بازجویی خواهد شد و با خانواده‌های تروریستها به ویژه زنان و کودکان آنان نیز برخورد خواهد شد؛ هر چند که آنان قربانی هستند و نه جنایتکار.

در همین ارتباط، منابع محلی حاضر در الانبار شنبه (روز گذشته) اعلام کردند که چند عنصر داعش به عراق تحویل داده شده و سپس به یک زندان در شهر الرمادی منتقل شدند تا در آنجا از آنان بازجویی شود.

«محمد الکربولی» عضو شورای شهر القائم نیز اعلام کرد که یک اردوگاه ویژه برای این افراد آماده خواهد شد.

الکربولی با بیان اینکه غیر منطقی است که اجازه داده شود خانواده‌های عناصر داعش به منازل یا شهرهای خود بازگردند، گفت که این افراد برای تعیین علت انتقالشان به سوریه و میزان مشارکتشان با داعش، برای مدتی در این اردوگاه باقی خواهند ماند.

خبرگزاری رویترز دوم اسفند ماه جاری گزارش داد که قرار است، نیروهای دموکراتیک در مجموع ۵۰۲ عنصر داعش را به ارتش عراق تحویل دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران