واشنگتن خواستار برگزاری جلسه شورای امنیت درباره ونزوئلا شد

سه شنبه 7 اسفند 1397
02:12
واشنگتن خواستار برگزاری جلسه شورای امنیت درباره ونزوئلا شد منابع مطلع می‌گویند که آمریکا در ادامه تلاش برای فشار به کاراکاس از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته در مورد وضعیت ونزوئلا تشکیل جلسه دهد.

العالم-آمریکا

یکی از دیپلمات‌های یک کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه به پایگاه «بلومبرگ» گفته است که دولت آمریکا در ادامه تلاش برای تغییر دولت ونزوئلا، از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته روز سه‌شنبه برای بررسی وضعیت این کشور تشکیل جلسه دهد.

دولت آمریکا سه هفته پیش هم پیش‌نویس قطعنامه‌ای را میان اعضای شورای امنیت توزیع کرد که «آغاز فوری یک روند سیاسی منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری آزاد، منصفانه و معتبر» در ونزوئلا را خواستار شده است.

تحرکات تازه آمریکا در سازمان ملل علیه ونزوئلا در حالی در جریان است که «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده دیروز در شهر «بوگوتا» پایتخت کلمبیا با «خوان گوایدو» دیدار و گفت‌وگو کرد. گوایدو که رئیس شورای ملی ونزوئلا را در اختیار دارد، ماه گذشته با حمایت آمریکا و متحدانش «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا را «نامشروع» خواند و رأسا خود را رئیس‌جمهور اعلام کرد.

گوایدو هفته گذشته از احتمال حمله نظامی آمریکا به ونزوئلا حمایت کرد و گفت واشنگتن باید از «هر گزینه ممکنی» برای پایان دادن به ریاست‌جمهوری مادورو استفاده کند.

دولت ونزوئلا همزمان با آغاز ناآرامی‌های مورد حمایت آمریکا، طرح گفت‌وگوی مستقیم با مخالفان را ارائه کرده، اما گوایدو و حامیانش با رد این طرح برگزاری فوری انتخابات ریاست‌جمهوری مجدد را خواستار شده‌اند.

اردیبهشت ماه امسال در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا، مادورو در رقابت با دو نامزد دیگر نزدیک به ۶۸ درصد آرا را کسب کرد و برای دومین دوره ۶ ساله به ریاست‌جمهوری برگزیده شد. آمریکا از همان زمان نتیجه انتخابات را غیرقبول خوانده و مخالفان مادورو را به اعتراض عمومی تشویق کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن